For telefonnummer til de ulike butikkene, se "mer-info" eller hjemmeside. Velkommen til oss!

Ønsker du å bli mottatt av en kreativ og oppdatert frisør? Ja, da skal du komme til oss i sentrumskvartalet i Namsos.

Falksenteret tilbyr forretninger og servicevirksomheter som dagligvarer, apotek, sport, tekstil/interiør, sko, klær til barn dame og herre, jernvarer, lekebutikk, kafe, frisør, solarium, parfymeri og lekerom. Vi har kinosal og møterom som blir benyttet til kursvirksomheter. Det kan leies ved å ta kontakt med Kafe koselig. Falksenteret finner du på Kyrksæterøra i Hemne Kommune. En naturlig plass ... Les mer

Du finner oss sentralt i midtbyen på Trondheim Torg, vis-à-vis teateret. Vi er en frisørsalong med høy kompetanse, liker å være trendy og følge motebildet, samt kunne behandle alle typer mennesker.

Urban Hair er en frisør som holder til på Lade Arena. Vi har lang erfaring i bransjen, og vårt mål er fornøyde kunder som vender tilbake! Vi tilbyr også kroppsmassasje, slik at her kan du få en god opplevelse. Velkommen til oss!

Vi i klippetorget holder til i Rørvik sentrum. Vi har svært konkurransedyktige priser og kort ventetid!

Barbers Crew & Inks er en frisørsalong på Heimdal utenfor Trondheim. Vi tilbyr hårbehandling og tatoveringer, og ønsker kunder fra nært og fjernt hjertelig velkommen. Våre frisører og tatoverere tar både timebestilling og drop-in. Velkommen til oss for en hårfin opplevelse!