Hopp til søk

Resultat - Basketbaner

Skien fritidspark er et fantastisk anlegg - ALT AV AKTIVITETER. Badeland, spa og velvære, ishall med ishockeybane og curling, idrettshaller, klatrevegg og buldrerom, tennis, minigolf, klatrepark, shuffleboard, frisbeegolf, beachbaner, lekeplass, mange fine turløyper og skiløyper, hotell med konferanserom, treningssenter, kafe, skole OG masse natur.

Pro Padel Askøy er et nybygg som er laget for padel, og her vil vi tilby et totalkonsept, hvor våre kunder skal få en “wow”-følelse med den enorme takhøyden på 12 meter, store akustiske gardiner og et fantastisk lys som få senter kan måle seg med. Våre garderober har separate dusjer, og vi har store lounge områder der du kan slappe av. Vi har et stort areal i 2 etasje som har masse potensiale o... Les mer

Velkommen til et av Norges fremste ski- og sparesorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.