Hopp til søk

Resultat - Elektriker Stavanger

Harestad Elektriske AS har som hovedområde for servicearbeider kommunene Randaberg, Kvitsøy, Stavanger, Sola og Rennesøy. Vi har som hovedstrategi å betjene både privat- og bedriftskunder, og vi er opptatt av å levere korrekt kvalitet til avtalt pris og tidspunkt.

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.

Storhaug Elektroinstallasjon er en elektroentreprenør lokalisert sentralt på Storhaug i Stavanger. Innehaver og faglig ansvarlig for firmaet er Tore Wiik, som har flere tiår med arbeidserfaring fra rådgivning og prosjektering innen elektrofaget. Vi har som mål å levere robuste og gode løsninger for belysning, varme, elbillading og andre elektriske installasjoner til private kunder og næringsliv i... Les mer

Vi kommer når strømmen går! ;-)) Vi kommer også når du skal bygge et nytt moderne smarthus, en fancy arkitektperle, rehabilitere ei enkel hytte, modernisere kjøkkenet ditt eller kun trenger en stikkontakt ekstra i loftstua. Du er viktig for oss uansett om ditt behov er stort eller lite. Vi tar utfordringen – ring oss i dag!

PG Installasjon AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 2001. Bedriften har 14 ansatte og er etablert med kontor og lager på Hjelmeland. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte. Forretningsideen til PG Installasjon AS er å være den ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon i Ryfylke. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig konta... Les mer

  • Alt innen bolig, landbruk
  • El-kontroll på bolig, landbruk
  • Termografering og internkontro
  • Prosjekteringstjenester

Simex Elektro leverer alle typer elektrikertjenester. Velger du oss får du en leverandør med: Lang erfaring Faglig dyktige medarbeidere God veiledning og konstruktiv rådgivning Elektroinstallatør-autorisasjon Ekomnett-autorisasjon

Vi utfører alle typer oppdrag innen sterk- og svakstrøm. Spesialitet: Rehabilitering av el-anlegg, service, smarthus og KNX. Ta kontakt!”

Vi har som mål å gi våre kunder trygge, rimelige produkter og tjenester. Vi har gode samarbeidspartnere som gjør at du som kunde vil få de fleste av produktene til under markedspris.»