Hopp til søk

Resultat - Elektriker Stavanger

Kjernevirksomheten i Solland skal fortsatt være levering av tekniske entrepriser til alle typer næringsbygg, offentlige bygg og eiendomskomplekser samt service, kontroll og vedlikehold av samme anlegg. Samarbeidsformene med deg som byggherre eller totalentreprenør er mange. Vi har erfaring med de fleste delte entrepriser, totalentrepriser, rammeavtaler eller andre samarbeidsmodeller som for ekse... Les mer

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.

Vi kommer når strømmen går! ;-)) Vi kommer også når du skal bygge et nytt moderne smarthus, en fancy arkitektperle, rehabilitere ei enkel hytte, modernisere kjøkkenet ditt eller kun trenger en stikkontakt ekstra i loftstua. Du er viktig for oss uansett om ditt behov er stort eller lite. Vi tar utfordringen – ring oss i dag!

Vi har som mål å gi våre kunder trygge, rimelige produkter og tjenester. Vi har gode samarbeidspartnere som gjør at du som kunde vil få de fleste av produktene til under markedspris.»

Vi er et nystartet elektrofirma lokalisert sentralt på Storhaug i Stavanger. Etter over 25 år med arbeidserfaring fra rådgivning og prosjektering innenfor elektrofaget har jeg nå valgt å starte opp som entreprenør. Jeg ønsker å levere robuste og gode løsninger for belysning, varme, el-bil ladere m.m. til husholdningsmarkedet og mindre næringskunder innenfor butikk, kontor, verksted etc.

Simex Elektro leverer alle typer elektrikertjenester. Velger du oss får du en leverandør med: Lang erfaring Faglig dyktige medarbeidere God veiledning og konstruktiv rådgivning Elektroinstallatør-autorisasjon Ekomnett-autorisasjon

Runestad Elektro ble etablert i 1978 og er autorisert leverandør av elektriske installasjoner i Stavanger og omegn. Vår erfaring og kapasitet gjør at vi kan ta de fleste små og store oppdrag når det gjelder nye installasjoner og rehabilitering. Vi har elektrobutikk i Pedersgt. 2, Stavanger - med parkering rett utenfor døren. Butikken har stort utvalg i belysning, varmeovner og annet småelektrisk ... Les mer

KVASSHEIM ELEKTRISKE - Din elektroentreprenør! Vi utfører tjenester som sterkstrøminstallasjon, automasjon, belysning, varme, rehabilitering, alarmanlegg m.m

Vi utfører alle typer oppdrag innen sterk- og svakstrøm. Spesialitet: Rehabilitering av el-anlegg, service, smarthus og KNX. Ta kontakt!”

Midbøe har vært rørleggeren for private, bedrifter og det offentlige i Stavanger-området siden 1954. Vi utfører vedlikehold, service og reparasjon.