Hopp til søk

Resultat - Elektriker Sandnes

Vi ønsker til enhver tid å kunne gi sine kunder en komplett elektro-pakke, bestående av både utførende arbeid og utstyrsleveranse. Våre medarbeidere er kjent for å være gode rådgivere, som presenterer de beste løsningene tilrettelagt kundenes behov. Vi jobber målrettet mot å være et førstevalg!

Vi kommer når strømmen går! ;-)) Vi kommer også når du skal bygge et nytt moderne smarthus, en fancy arkitektperle, rehabilitere ei enkel hytte, modernisere kjøkkenet ditt eller kun trenger en stikkontakt ekstra i loftstua. Du er viktig for oss uansett om ditt behov er stort eller lite. Vi tar utfordringen – ring oss i dag!

Elektro comfort as påtar seg alle typer oppdrag innen elektro for både proff og privat marked. Alt fra små service oppdrag til større prosjekter som strekker seg over flere år

Med base i Sandnes gjør vi elektrikerjobber i hele Rogaland, vi tar også noen jobber i Vest-Agder. Vi tar store og små oppdrag for både private og bedrifter, og jobber både med svakstrøm og sterkstrøm. Ring oss for en gratis befaring, eller send inn skjema på nettsiden så ringer vi deg.

Elverket AS utfører elektroinstallasjoner og Ekom-arbeid av høy kvalitet. Vi jobber med varierte oppdrag innen elektro og svakstrøm, både for privatkunder og næringskunder. Våre største prosjekter så langt har vært oppgradering av adgangskontroll hos Halliburton og installasjon av over 200 ladeanlegg for elbiler.

Energo AS er et registrert firma som tilbyr profesjonelle og omfattende elektriske tjenester. Vi har en rik kunnskap basert på mangeårig praksis innenfor bransjen. Vi har moderne teknisk utstyr som muliggjør raskt og profesjonelt arbeid. Ved å velge bedriften vår, får dere en garanti på kvalitet og punktlighet på oppdrag utført av oss. Vi betrakter hvert oppdrag individuelt. Vi sikrer profesjonel... Les mer

Bedriften holder til i nye fine lokaler i Brannstasjonsveien 8 på Sandnes. Vi er erfarne elektrofagfolk som har jobbet med service og nyinstallasjoner i bolig og industri siden 1986. Vi er en flott gjeng elektrikere som kan påta oss store og små elektriker-oppdrag.

Flinke, kjappe & kjekke! Klart vi fikser det. Innen elektro, tele og automasjon hjelper vi deg å finne den gode løsningen! Vi er lettbente, proffe og gir deg service på en slik måte at du har lyst å komme tilbake. Og da er alle fornøyd!

Vi er 15 dyktige elektrikere som ønsker å være den foretrukne elektrikeren til våre kunder. Vi utfører alt innen elektriske installasjoner og vedlikehold av elektriske anlegg, det være seg vanlig elektriske installasjoner, automatisering og tele/data.

Unik Elektro AS er totalleverandør innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner for privat og næringskunder. Vår visjon er å være en kvalitetsbevisst bedrift som strekker seg litt lenger for å gi deg et produkt både du og vi kan være stolte av. Vi har høy faglig kompetanse og leverer kvalitet i alle ledd for å innfri dagens- og fremtidens krav.