Hopp til søk

Resultat - Elektriker Gjøvik

Minel er din elektriker. Vi er lokalisert på 20 steder på Østlandet, fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Vi har vært elektrikeren til familier i generasjoner og vi er godt kjent i våre lokalmarked. Våre selskaper utfører elektriske installasjoner for privatmarkedet, næringsmarkedet og offentlig sektor. Minel omsetter får ca 600 mill og har over 400 ansatte.

Bakke El-installasjon AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1989. Bedriften har 25 ansatte og er etablert med kontor og lager på Kirkeby/Tongejordet sentralt i Gjøvik. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte. Forretningsideen til Bakke El-installasjon AS er å være en av de ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon i Gjøvik. Vi vektlegger høy fa... Les mer

Eltera har hovedkontor på Billingstad med virksomheter i Porsgrunn, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Stavsjø. Vi har mange solide samarbeidspartnere i andre landsdeler, og kan utføre alle slags intallasjonsoppdrag.

Vi er din komplette partner innen bredbåndsbygging og firmanettverk. Vi har bred kompetanse og erfaring innen elektro, fiber, tele- og datakabling.

Velkommen til Sveum & Sveen Elektro AS - Vi går ikke fra en kunde uten at denne er fornøyd med arbeidet. Sveum & Sveen Elektro AS er medlem av NELFO, vi kan utføre totalentreprise av rehab prosjekter i bolig. Vi har utførende sentral godkjenning for brann og lederlys, samt er sertifisert hos Gjensidige for elektrosjekk av boenheter.

Lundby Elektriske ble etablert i 1975 og vil nå bli videreført med de samme medarbeidere i Alfa Installasjon.