Hopp til søk

Resultat - Bygg- og anleggsvirksomhet Troms og Finnmark

Nord Bygg & Betong As er en bedrift som holder til i Porsanger, Finnmark. Vi leverer materiall, vinduer, dører m.m til en gunstig pris. Vi utfører også jobber innenfor nybygg, renovering, tak og betong.

Andersens Håndverktjenester AS holder til i Hesseng, like utenfor Kirkenes. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen Bygg- og anlegg. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utf... Les mer

Tømrermester Rune Hoel As er et byggentreprenørfirma som er lokalisert i Vadsø. Per i dag er det fire faste ansatte. Daglig leder er Rune Hoel. Vi tilbyr håndtverkstjenester innen nybygg, tilbygg, restaurering, asbestsanering og store/små total entrepriser. Vi tar oppdrag i hele Øst-Finnmark . Firmaet er tilsluttet Byggmesterforbundet, BMF.

Velkommen til Knutsen Småjobber AS! Din lokale ekspert på tilhengere. Vi utfører service og reparasjon med øye for detaljer, med fokus på kvalitet på jobben vi gjør, så du blir fornøyd! Vi har også et utvalg tilhengere til utleie, ta kontakt i dag!

Vi utfører små og store oppdrag innen tømrerarbeid, betongarbeid, ingeniørtjenester og prosjektledelse for private kunder og bedrifter. Kontakt oss for å avtale gratis befaring!

Byggmester med over 30 års erfaring fra byggebransjen. Vi er forhandler av Idéhus og har et samarbeid med NEO Hytter AS. Vi kan påta oss de fleste oppdrag innenfor bolig, hytte, garasje og renovering, samt mindre betongjobber. Vårt nedslagsfelt er i all hovedsak midtTroms og litt nordover.