Bygg- og anleggsvirksomhet

Her finner du firmaer innen bygg- og anleggsvirksomhet. Trenger du hjelp til oppføring av større bygg og næringsbygg eller andre tjenester innen bygg- og anleggsvirksomhet kan du finne aktuelle aktører i denne oversikten

1

Opparbeidelse av uteområder som legging av belegningsstein, montering av granitt kantstein, plen, betong og snekkerarbeid. Tilbyr også vaktmestertjenester.

2
3

Seimen AS er eit byggmeisterfirma og har Monter byggevarebutikk på Vinje. Vår kompetanse er bygging og renovering av hus, hytter, næringsbygg og større leiligheitsbygg. Salg av byggevare og trelast. Her kan du få hjelp på alle nivå til ditt prosjekt.

5

Vi tar på oss alle oppgaver innenfor vårt fag:Tilbygg, nybygg, restaurering, dører/vindu, bad/ombygging av bad, dør/vinduutskiftning, årlig kontroll av din bolig og radonmåling.

6

Velkommen til Buskerud Betong Bygg AS! Vi kan tilby lang erfaring og fagkompetanse innen alt av betongarbeider: grunnmurer, trapper, støttemurer og gulv. Ta en kikk på våre produkter for eksempler på prosjekter vi har hatt. Kontakt oss for en uforpliktende prat. Kanskje vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt?

7

Anleggsservice Øst er et veletablert firma som er spesialisert innen veilegging og alt innen asfaltering. Vi jobber tidlig og sent i hele Oslo og Akershus.

8

Allbygg er leverandør av entreprenørtjenester på Vestlandet. Vi utfører alle entrepriseformer. Egenproduksjon innen betongarbeider. Sentral godkjenning i tiltaksklasse 3. Allbygg er lokalisert Bergen og Florø.

9

Vi er en totalleverandør av transporttjenester i Bergen og Hordaland. Vi har alt fra budbiler og følgebiler til kranbiler, trekkvogner, containerbiler og dumperser. Døgnåpen bedredskaps- og vakttelefon 24/7

10

GIPSBYGGERN AS leverer montasjetjenester til utbyggere og entrepenører med byggeprosjekter i Oslo og sentrale østlandsområde. Dør- og vindusmontasje Veggmontasje, innervegger, klimavegger, systemhimlinger, faste himlinger er av våre spesialfelt.,Vår... Les mer

11

Forankret i håndverksfagets tradisjon, seriøsitet og god byggeskikk, har Flekkerøy Bygg markert seg som en solid entreprenør med sans for deltajene.

12

Byggservice Innlandet er totalentreprenør av håndverkstjeneste, og har lang erfaring og stor kompetanse innen vårt fagfelt. Vi tar på oss store og små oppdrag for både offentlige og private kunder, og håndterer alle oppdrag profesjonelt og etter avtale. Vi er opptatt av å videreformidle kunnskap til fremtidens håndverkere, og har fire-fem lærlinger i bedriften til enhver tid. Vi har også våre ans... Les mer

13

Brødrene Hofstad er en av 28 partnere i Hellvik Hus-kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter prosjektering og bygging av hus og hytter, tilbygg og rehabilitering samt service og vedlikehold av næringsbygg. Brødrene Hofstad startet opp i 1999, og har vært en del av Hellvik Hus-kjeden siden 2016. Vårt motto er “Bygg med glede”, og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosess... Les mer

14

Selskapet startet i 1998 med 15 ansatte. Vi har siden 1998 økt omsetningen fra 20 til 220 millioner kroner (i 2013) og har økt til ca 78 ansatte - og veksten fortsetter. FAS har et godt arbeidsmiljø, solid økonomi og en moderne maskinpark.

15

Vi utfører alt innen bygg og oppussingsarbeid sam renovering – fra tømrer og snekker til murer og maler. Småjobber og store oppdrag, vi har bred erfaring.

17

Vi legger vekt på å utføre våre tjenester på en imøtekommende og faglig dyktig måte. Våre medarbeidere har lang erfaring og er utstyrt med moderne verktøy klar for utfordringene. Vi kan tilby tverrfaglig kompetanse gjennom samarbeid i et solid nettverk av fagfolk fra ulike bransjer.

18
  • Snekkerarbeider
  • Grunnarbeider
  • Nybygg av hus, hytter, garasjer, kontorbygg
  • Renovering av eldre bygg
  • Isolering
  • Skifting av vinduer
  • Byggesøknad
20

VI STØTTER DIN PRODUKTIVITET MED PÅLITELIG SERVICE For service utenfor vårt nærområde, kan du ta kontakt med oss og vi vil formidle beskjed til nærmeste servicepunkt og de vil ta kontakt med deg, eller direkte til en av våre forhandlere.