Barnehage og barnepark

Leter du etter en barnehage til ditt barn? I Norge kan vi velge blant kommunale og private barnehager og barneparker. Vi hjelper deg å finne en barnehage der du bor. Hjemmeside og veibeskrivelse til din barnehage finner du også her.

2

Vi vil respektere barns lek, og gi dem anledning til å fordype seg i leken. Vi skal forberede barn på det som skal skje slik at de føler seg delaktig, og kan påvirke. Vi skal lytte til det barn har å si. Vi skal være opptatt av å gjøre oss kjent med barnas individuelle behov og utviklingsbehov. Vi skal holde avtaler med barna som er inngått. Vi skal la barna delta, å hjelpe til, fordi det gir sel... Les mer

3

Rotset barnehage er bygd med tanke på å skape og legge til rette for eit spanande og utviklande leikemiljø for barna. Eit miljø som gir glede og tryggleik, læring, vennskap og fysisk aktivitet.

4

Villaveien Naturbarnhage SA er en privat andelsbarnehage som foreldrene eier sammen. Hvert barn er unikt og lærer på forskjellige måter, vår jobb som voksne er å finne nøkkelen til god læring for hvert enkelt barn. Vi er gode på å se enkelt barn og følge opp barnets behov sammen med foreldrene. Samtidig må vi se egenverdien av barndommen og framme livskvalitet i hverdagen til barna.

7

Som en del av Baltazars barnehage barnehagetilbud finnes det en åpen avdeling i Tangen kirke. Det er et gratistilbud til foreldre/ foresatte som er hjemme med barna sine. Her treffer man andre barn og foreldre til i trivelige lokaler tilknyttet Tangen kirke. Det er et godt pedagogisk tilbud til barna og foreldre kan ha det hyggelig med andre foreldre. Noen ganger arrangeres det utelek eller turer... Les mer

9

Barnehagen ligger i landlige omgivelser, med skog og sjø som nærmeste naboer. Vi er glade i å være ute og bruker nærmiljø og skogen mye til lek og aktivitet. Det er gangavstand til de fleste museer i nærmiljøet.

10

Barnehagen ligger i det lille koselige huset på Hedensrud i Drammen. Vi har et stort og variert uteområde, med skog og lekeplass i nærmiljøet. I vår barnehage har vi kreative voksne som er genuint interessert i barna og som har masse omsorg og respekt. Siden vi har små og store barn, tilpasser vi aktivitetene for hvert enkelt barn og de store får lov å hjelpe de små om de vil.

11

Casa dei Bambini Montessoribarnehage er tilknyttet Oslo Montessoriskole. Skolen og barnehagen er i samme bygg.,I lyse lokaler med blikk over Oslofjorden på toppen av Vettakollen, er det kort vei til skog og naturen. Casa dei Bambini er en én-avdelings barnehage med 22 barn i alderen fra 2.5 til 6 år.,Som en montessoribarnehage følger vi Dr. Maria Montessoris pedagogiske prinsipper. Grunnlaget for... Les mer

14

Kirketunet er en er privat barnehage som ble startet i 1978 under navnet Mo menighetsbarnehage. Barnehagen fikk egne lokaler i 2008 og holder til like ved Nordland teater. Vi har en småbarnsavdeling med 18 barn og en storavdeling med 36 barn.

15

SiO er studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, og samskipnad for 26 studiesteder. Hovedoppgaven vår er å tilby deg som er student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidra til at du trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

17

Steinerbarnehagen i Ila holder til i et gammelt restaurert tømmerhus ombygd til barnehage i 1984. Barnehagen har to avdelinger. Utelekeplassen vår er et hjørne av skolegården med sandkasse og lekehus som danner et trygt tun rundt plattingen vår. Her spiser vi ute i godt og lagelig vær - ellers er hele skolegården også vår lekeplass. Åpningstiden er fra 07.30- 16.30. Vi følger skoleruta til Steine... Les mer

18

Rabben barnehage er en flerkulturell barnehage i Frøya kommune, med oppstart høsten 2013. Vi er en fireavdelings barnehage i nytt bygg. Med skjermet beliggenhet, flott og romslig uteområde er vi også sentrumsnær. Gåavstand til fjæra, skogen, bibliotek, basishall og svømmebasseng.

20

Velkommen til Lille-Børøya barnehage – et flott sted å være, et godt sted å lære! "Sammen gir vi barndommen verdi; lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti". Lille-Børøya barnehage har som målsetting å skape en veldrevet, fremtidsrettet