Hopp til søk

Resultat - Avfall og gjenvinning Akershus

Her møter du vår administrasjon, marked, kundesenter, salgsorganisasjon m.m. Ragn-Sells kan hjelpe deg med det meste når det gjelder leie av container og annen avfallshåndtering i hele området. Vi leverer til Lørenskog, Lillestrøm, Strømmen, Skjetten, Skedsmo, Fetsund, Frogner, Oslo og omegn. I vår nettbutikk kan du enkelt bestille container til fastpris.

Vi kan hjelpe deg med det meste når det gjelder leie av container og annen avfallshåndtering. Vårt kontor og anlegg ligger sammen med hovedkontoret i Solheimveien 101, med Oslo, Lørenskog/Lillestrøm (hele Nedre Romerike) og omegn som nedslagsfelt.

Vi leier hovedsakelig ut containere til private kunder, borettslag, sameier, forretningsliv, samt bygg- og anleggs bransjen i hele Follo.

Vi kan hjelpe deg med det meste når det gjelder leie av container og annen avfallshåndtering. Vi leverer containere og avfallsløsninger til Gardermoen, Jessheim, Eidsvoll og omegn. I vår nettbutikk kan du enkelt bestille container til fastpris. Ved vårt topp moderne mottak for vrakbil i Hovinmovegen kan du vrake bilen din mot full vrakpant, vi kan også hente bilen din.

Hagen Gjenvinning driver massemottak av rene gravemasser. Det omfatter jord, stein, og leire. Massene brukes i utbedring, endring eller tomteheving av ulike arealer. Vi tar oss av alle søknader vedrørende regulering og kommunale tillatelser.

Nomi-Tek AS er et firma som ble stiftet i 2004. Vi har 3 ansatte og tilbyr suge og spyle- biler samt rørinspeksjonsutstyr til det Norske markedet. Våre partnere er velrenommerte Feierabend & Fock, Flensburg Fahrzeugbau, Amphitec ,Juro-Clean, Cis-Technic, VHT, Gerotec, Keg, Brendle og Lehmann Rak-System og Vac-Ex. Vi har eget verksted for service og vedlikehold av kjøretøy levert av oss.

Heidelberg Materials Miljø samler inn, mottar, sorterer og forbehandler farlig avfall slik at det kan brukes som alternativt brensel i norsk sementproduksjon. Løsningen medfører en viktig positiv miljøeffekt ved å erstatte fossilt brensel og fjerne farlig avfall fra kretsløpet.

Brenden & Co Gjenvinning AS

Postboks 53, 1309 Rud