1

Salten Transportsentral AS formidler oppdrag til våre bileiere som disponerer om lag 50 tippbiler, trekkvogner, maskintransport, krokbiler, søppelcontainer, skapbiler og kranbiler. Vi er en av hovedtransportørene for Norges største hyttefabrikk www.saltdalshytta.no og til www.nordasfalt AS. Med vårt store kontaktnett i Norge kan vi formidle alle typer transport. Vi har ukentlige avganger fra Øs... Les mer

2

JK Transport AS formidler og utfører alle typer transportoppdrag. Vi er spesialister på transport av temperaturregulerte varer og har oppdrag over hele landet for blant annet Farveringen og Jotun. Sammen med våre samarbeidspartnere er vi landsdekkende.

3

Rekdal Transport AS ble etablert i 1985, og har i dag kontorer i Langrabben 75, Ålesund. Vi er den eneste aktøren innen flytteservice på Sunnmøre som er medlem av NFF (Norsk Flytteforbund), dette gir deg som kunde en garanti om sikkerhet og service.

4

Behov for container, el hjelp til å rydde? Ta kontakt med oss på tlf 69 88 79 59! Vi bistår deg gjerne med tips til korrekt sortering, samt mottak av farlig avfall og deklarering av dette!

5

Filosofien vår er at ingen kunder skal behøve å vente, her blir ting tatt med én gang. Hos oss får du prate med vaktmesteren straks.

6

Vi leverer redskapsfester, sveisegrinder og tilbehør for traktorer, hjullastere og gravemaskiner fra SE Equipment.

8

Hjelseth Transport AS er et lite familieforetak med god kompetanse, godt utstyr, lang erfaring og gode samarbeidspartnere. Vi er opptatt av kvalitet i både vårt utstyr og våre oppdrag.- Gi oss en utfordring og vi vil løse den! I 2016 kjøpte vi Sandøy Transport AS som vi har fusjonert med Hjelseth Transport AS. Vi er hovedtransportør med egne avtaler for I.P.Huse, Vard Brattvåg og Vard Søviknes. H... Les mer

10

Nortrail er de største, norske, privateide transportører i Norge. Vi dekker i dag hele landet med hovedfokus på import/ eksport Norden, Europa, USA, Asia. Vi har et bredt sortiment av transport-og logistikktjenester fokusert på 9-stjernes kvalitet o... Les mer

Sandnes Transport og Terminal AS er et vel etablert transport og logistikkselskap med tilholdsted i Ottersøy i Nord-Trøndelag. Her disponerer vi kontorarealer, lagerhaller, arealer for utendørslagring og kaianlegg. Aktiviteten er for tiden økende.

17

Vi leier hovedsakelig ut containere til private kunder, borettslag, sameier, forretningsliv, samt bygg- og anleggs bransjen i hele Follo.

18

Alltid på veien. Vi har daglige ruter Innherred-Trondheim. Vi har vogntog som trafikkerer med flere ukentlige avganger Trøndelag-Østlandet

19

Kaugerud Transport er et selskap fra Eggedal som leverer tjenester innen kran og transport samt levering av pukk og masse. Selskapet ble stiftet i 1937, og har over mange år opparbeidet seg et veldig godt rykte for god kvalitet i sine tjenester. I dag har Kaugerud Transport 7 ansatte.