Hopp til søk

Anleggsservice Øst er et veletablert firma som er spesialisert innen veilegging og alt innen asfaltering. Vi jobber tidlig og sent i hele Oslo og Akershus.

BYGG og HAGESERVICE AS - er et byggefirma som jobber med bygg og hage. Vi har kontor i Sylling i Lier utenfor Drammen. Firmaet ble startet i 2006 av Robert Krawiec.Vi utfører full oppussing, moderniserer leiligheter, lokaler til små og middelstore byggeinvesteringer, vi utgjør oppussings- og monteringsarbeider, sluttarbeider innen oppussing av takdekker, trefasader, og alle andre sluttarbeider.

Vår metode er såre enkel: Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil. For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på; ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov. Derfor har vi utstyrt oss med en levende og fleksibel organisasjon som leverer skreddersøm utfra kundens behov, alene eller i samarbeid med landskapsark... Les mer

Vår kjernevirksomhet er skjøtsel av større og mindre grøntanlegg samt etablering av nyanlegg etter design. Vi står for personlig service. Fornøyde kunder er det vi lever av. Hos oss er alle kunder like viktige, liten og stor. Ta gjerne kontakt for en gratis, uforpliktende befaring om dere tror vi kan hjelpe dere med noe.

Tilbyr alt innen bygg og anleggsbransjen! Har også et gode anbefalinger som anleggsgartner. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Rosendal utemiljø AS er en veletablert anleggsgartnerbedrift med fokus på sterk faglig kompetanse. Har et bredt fagområde og er i stadig utvikling. Vi ønsker å være innovative og fremtidsrettet.