1

Grønt på dagen, kvalitet og service! Vi tilbyr ferdigplen og gressmatter, til store og små hus og anlegg. Leverer til hele Østlandet. 20 års erfaring. Ring og be oss om råd og hjelp!

2

Vi rydder tak, gårdsplasser osv for snø og kjører bort. Trefelling og beskjæring. Ring oss direkte på 938 30 483

3

S48 er et ledende selskap innen vanningsanlegg for golfbaner, fotballbaner, kirkegårder og parkanlegg. S48 er forhandler av Rainbird i Norge og står for salg, service og montering.

13

Vi har egen industri/lagertomt på Heia Næringspark, ca. 4 km fra Fetsund sentrum. De første årene drev vi kun med betongarbeider. Senere kjøpte vi inn en gravemaskin, og begynte å ta oppdrag hvor vi kombinerte graving og betongarbeider. Vanlige oppdrag da som nå er grunnmurer, støttemurer, og grunnarbeider industribygg, samt fundamenter og omgjøring for industribedrifter. I dag er vi 5 ansatte, v... Les mer

14

Hotellet har en fremtredene beliggenhet rett overfor Ørevatn i Åseral i Vest Agder – og vi er Norges sydligste vinterdestinasjon med eget alpinanlegg, flotte attraksjoner, samt aktiviteter og milevis med tur og skiløyper. Vi har ett felles ønske om å imøtekomme gjestens forventning – ved å overgå denne, noe som gjenspeiles i vårt motto: «kom som gjest – dra som familie»

15

Vi arbeider med anlegg og vedlikehold av uterom og naturområder. Vi bruker materialer som naturstein, metall, betong, tre, løsmasser, jord og planter til å forme landskap. Vedlikehold innbefatter stell av planter inkludert gressområder, renhold, snøfjerning, og tilsyn med lekeplasser.