Aldershjem og sykehjem

Sykehjem eller aldershjem kan i mange tilfeller være et godt alternativ for mennesker med demens, alzheimer eller andre plager relatert til alderdom. Et sykehjem gir trygghet og god eldreomsorg. Er du eller noen av dine nærmeste på utkikk etter en plass på sykehjem finner du både kart, veibeskrivelse og hjemmesidelenker i vår oversikt.

1

Vi har siden 1984 hatt en avtale med Gran kommune som leier plasser hos oss. I tillegg har vi noen private plasser, hvor det er mulig å leie seg inn for kortere og lengre perioder.

2

På Kattem Helse- og velferdssenter har vi en bred kompetanse og flere ulike yrkesgrupper. Her jobber både sykepleiere, vernepleiere, hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, helsefagarbeidere, aktivitører, lærlinger, studenter og elever.,Vi brenner for jobben vår og kun det beste er bra nok for våre pasienter. ,På senteret har vi også en bydelskafe, som er åpen onsdag og fredag kl. 10.00 - 14.00. Kafeen ... Les mer

3

Trondhjems Hospital kan tilby leie av hyggelige selskapslokaler velegnet for feiring av ulike begivenheter. Lokalene er av forskjellig størrelser med kapasitet fra 5 til 60 gjester. Det forutsettes at det samtidig bestilles mat fra vårt kjøkken. For nærmere informasjon og bestilling ta kontakt over telefon 72544200.