1

Firmaet påtar seg oppdrag for private og bedrifter innenfor de fleste rettsområder

2

Velkommen til Advokatfirmaet Nicolaisen & Co - Din advokat for Romerike, Lillestrøm, Oslo, Asker og Bærum. Vi yter advokattjenester til privatpersoner, små/ mellomstore bedrifter, banker, organisasjoner, kommuner samt offentlige instanser.

3

Austin Lyngmyr er lokalisert i Oslo og Drøbak. Vi bistår klienter over hele landet innenfor de fagområder vi er spesialiserte på. Det er fritt valg av advokat. Vi garanterer at det ikke koster noe ekstra å bruke oss uansett hvor du bor. Velg spesialisert kompetanse fremfor geografisk nærhet. Vårt firma bistår både næringslivs- og private klienter.

4

Vi er et godt etablert advokatfirma som tilbyr advokattjenester til privatpersoner og bedrifter. Ta kontakt for en uforpliktende prat med en av våre advokater.

5

Boligrett, familierett, barnefordeling, arverett, arveavgift, skilte, skatterett, erstatningsrett, yrkesskade, trafikkulykker, pasientskader, forsikring, trygdesaker

6

Advokatfirmaet Furuholmen Dietrichson AS har drevet advokatvirksomhet siden 1994. I dag består firmaet av 23 medarbeidere, hvorav 19 er advokat eller advokatfullmektig, og fire er administrasjonsmedarbeidere. Vårt firma er blant de største i Norge innen strafferett, Vi har også en betydelig aktivitet knyttet til barnevernsrett og utlendingsrett. Vi tilbyr også bistand innen andre områder som fami... Les mer

8

Fri Rettshjelp er et offentlig juridisk rådgivningskontor som tilbyr gratis juridisk rådgivning for innbyggere i Oslo og omegn. Våre erfarne advokater er tilgjengelige både på dag- og kveldstid.

9

Vi tilbyr juridisk bistand med særskilt kompetanse innen både trygderett, personskadeerstatning og forsikringsrett. Advokatfirmaet Andersen, Skippergt. 33, 0154 Oslo.

10

Advokat Camilla Hagen bistår klienter i både offentlig- og privatrettslige spørsmål. Yter juridisk bistand innenfor følgende hovedarbeidsområder,•Barnevernsrett•Strafferett•Barnefordeling og annen familierett•Fast eiendoms rettsforhold•Kontraktsrett•Barnebortføring,Videre har jeg mangeårig erfaring fra styrearbeid. Hagen tar også oppdrag innen konfliktløsning og megling for private og firmaer.

11

Osloadvokatene har 25 av Norges ledende advokater innen blant annet familie, erstatning, eiendom og kontrakter. Hva kan vi hjelpe deg med?

12

Vi er et advokatfirma med 15 advokater som har bred erfaring på saksfelt som berører den enkeltes rettssikkerhet. Våre spesialområder er straffesaker, helse-, sosial- og trygdesaker, barnevernssaker og utlendingssaker.,Mange opplever å stå alene i en vanskelig situasjon. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe, gi råd og oppnå det beste resultatet for våre klienter. Vårt kontor ligger sentralt i Oslo, re... Les mer

13

Advokatfirma Ræder er et mellomstort advokatfirma med mer enn 50 kompetente og erfarne advokater. Vi gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder og har en sentral beliggenhet i Oslo.Våre kunder er i hovedsak bedrifter, organisasjoner og ... Les mer

14

RSM Norge AS er totalleverandør av revisjons- og regnskapstjenester, samt økonomisk og skattemessig rådgivning. Ta kontakt for informasjon.

15

KPMG er et av Norges ledene selskap innen revisjon og bedriftsrådgivning. Med våre 25 avdelinger over hele landet kan vi bistå din bedrift. KPMG tilbyr tjenester innenfor revisjon, rådgivning, regnskaps- og lønnstjenester, skatt, avgift og forretnin... Les mer

17

Ansvarlig adv. er Geir Dahlskås som har 30 års erfaring som advokat og megler. Vi tilbyr å selge din bolig til markedets beste pris, kun kr 49.900! Våre spesialområder er ellers innen områdene: erstatning, forsikring, boligklager, familie, barn, arv og skift, forretningsjus.

20

Vi har kontorer i Vika, midt i Oslo sentrum. Det er god tilgang til offentlige kommunikasjonsmidler og på offentlige parkeringsplasser i nærheten.