Hopp til søk

Resultat

Stiftelsen norsk mat er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon

Bedrift som har «mat» som søkeord

Velkommen til en hyggelig handel i Clemenskvartalet i Bjørvika! Her finner du Meny, Vinmonopolet, Apotek1 og restaurant Lut/Laget. Kvartalet rommer også The Riot trenings- og behandlingssenter (åpner i august 2024), PWC Experience Center og Bispevika P-hus med 60 parkeringsplasser i kjelleretasjen. Meny - Vinmonopolet - Lut/Laget - Apotek1 - Bispevika P-hus - The Riot Privat Club – PWC Experience... Les mer

Om Semper - Det velkjente varemerket Semper står fortsatt for den samme høye kvaliteten som det har gjort siden selskapet ble grunnlagt i 1939. Semper AB er en ledende aktør i Norden innenfor barnemat, morsmelkerstatning og sunn snacks. Hovedkontoret ligger i Sundbyberg og produksjonsanlegget i Götene i Sverige. Semper AB har ca 300 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og har en omsetni... Les mer

På Ambassaden skaper vi kulinariske opplevelser du vil lengte tilbake til. Matopplevelsen skal være et høydepunkt i alle typer arrangementer på huset. Vi har lagt mye omtanke i å komponere menyer og matkonsept med smaker fra alle verdenshjørner, i et lekent møte mellom klassisk og moderne. Gode smaksopplevelser skal gjelde for alle, derfor er vi opptatt av å tilrettelegge for ulike allergier og d... Les mer

Økologisk Norge er en ideell, landsdekkende medlemsorganisasjon som arbeider for å fremme økologisk mat og landbruk. Vi gir ut magasinet REN MAT.

Velkommen til Statholdergaarden. Bent Stiansen og kjøkkensjef Torbjørn Forster komponerer en spennende 6 retters gourmetmeny med innlagte overraskelser. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Bent Stiansen og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.

En Michelin-stjerne: retter med stor finesse. Eksepsjonelt bra restaurant i sin kategori!

DMF er et forum i dagligvarehandelen for koordinering av felles overordnede utfordringer knyttet til bærekraft og redusert miljøbelastning. Vårt fokus er på: Logistikk, redusert utslipp fra transport, emballasje, lastbærere, verdikjedeoptimalisering, trygg mat, retur og gjennvinning av emballasje og materiale.

Stiftelsen norsk mat er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon

Tilbydere fra andre steder

Vi tibyr analyse av privat og offentlig drikkevann, mat -og miljøanalyser, samt intene og eksterne kurs innen fagområder som IK-Mat, HACCP, vannhygiene og Legionellaproblematikk. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov!

Solheimshagen Restaurant har servert Kinesisk mat fra Szechuan og Canton siden 1998 og det er vår glede å kunne servere og gi våre gjester en opplevelse fra den tradisjonsrike Kinesiske matkulturen.