Hopp til søk

Resultat - Verdipapirfondsforvaltning

Våre røtter er i landbruket, og vi er stolte over å være et samvirkeforetak eid av norske bønder. Formålet vårt er å bidra til en bedre økonomi for våre medlemmer og kunder gjennom å tilby gode finansløsninger. Dette formålet står like fjellstøtt nå som ved etableringen av Landkreditt i 1915.

ODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. På vegne av våre andelseiere jobber vi hver eneste dag for å skape verdier i fremtiden. I ODIN investerer vi i selskaper med dyktig ledelse, god drift og sterk konkurranseposisjon når markedet tilbyr slike selskaper til en attraktiv pris. Våre resultater bygger på en lang og tro tjeneste til vår filosofi, som handler om å finne de selskapene andre ak... Les mer

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing og forsikring. Her kan du finne ledige stillinger, og lese mer om selskapet og historien vår.

Eika - Ved din side. Vi tilbyr forsikringer, sparing og kredittkort til privatpersoner som ikke har en lokalbank i sitt nærmiljø.