Hopp til søk

Vi i Aqua & Care er ledende i Norge på Service og reservedeler til UV-anlegg. Med bred kompetanse innen fagfeltet, leverer vi alt du trenger til dine UV-anlegg, uansett hvilke anlegg du har. Vi kan tilby markedets beste garanti, konkurranse dyktige priser og personlig oppfølging. Hver gang. Garantert.

Ulefos er et nordisk selskap som har sitt hovedvirke innenfor den kommunaltekniske vann- og avløpssektoren, der vi fungerer som leverandør til grossister, konsulenter, arkitekter og industri. Bygg & anlegg og utemiljø er våre øvrige forretningsområder i Norge.

MAT-KULING AS i Stavanger, er et selskap i MAT FILTRATION TECHNOLOGIES, eid av MAT og de ansatte i Norge. MAT-Kulings ansvarsområde er Norden. Vi kan tilby RAS-utstyr, systemer og spesialiserte MEP – entreprenørtjenester for landbaserte aktiviteter for fiskeoppdrett i akvakulturanlegg for sjø og ferskvann. MAT-Kuling fokuserer ikke på å designe eller bygge komplette oppdrettsanlegg. Tvert imot e... Les mer

INNVA AS er et selskap med spesialisering innen VA-teknikk og Norges distributør av Hawle produkter. INNVAs ansatte og produkter har et godt fotfeste i markedet. Vi er fleksible og kan tilpasse oss kundenes behov raskt.

Naustor har et nært samarbeid med bedrifter og forskningsmiljøer med ekspertise innen ozonbehandling og har knyttet til oss en rekke gode leverandører. Naustor Technology har salg og service av Pacific Ozone Technology sine generatorer i Norge. Lang og bred erfaring i kombinasjon med ny teknologi, gjør oss til en innovativ og solid aktør. Vi skreddersyr alle løsninger slik at kunden oppnår eff... Les mer