1

Via Montasje har over 20 års erfaring innen montering av restauranter, hoteller, konferansesaler og butikker. Gjennom vår kunnskap og brede erfaring leverer vi løsninger av høy kvalitet og flott design. Noen ganger ordner vi leveransene og andre ganger er vi kun utførende for fabrikker/leverandører. Vi kan utføre det meste innen innredninger og snekkerarbeid. Ta kontakt for en hyggelig prat.

2

Vi legger vekt på å utføre våre tjenester på en imøtekommende og faglig dyktig måte. Våre medarbeidere har lang erfaring og er utstyrt med moderne verktøy klar for utfordringene. Vi kan tilby tverrfaglig kompetanse gjennom samarbeid i et solid nettverk av fagfolk fra ulike bransjer.

3

Vi tar vare på dine bygg. Total Bolig & Næringsservice vil skape effektive bygg som driftes optimalt, slik at våre kunder kan ha fokus på kjernevirksomhet. Vi tilbyr alt innen vaktmestertjenester for private boliger, sameier, offentlig sektor og næringsbygg. Utvendig vedlikehold, beredskapsvakt, fasadevask og håndverktjenester.