Trapper

Ser du etter en leverandør av trapper? Trapper og rekkverk kan skreddersys etter mål slik at du får en trapp tilpasset dine ønsker og behov, og du kan også få ideer og forslag til egnet trapp dersom det er ønskelig. 1881 gir deg her oversikt over aktørene som kan levere en trapp slik du vil ha den. Finn kontaktinformasjon og hjemmesideadresse her

1

Børnes og Fosse`s trappefabrikk finner du i Storebotn Næringspark på Askøy. Vi har opparbeidet oss lang og solid erfaring i trappeproduksjon og vår spesialitet er innvendige trapper i tre. Vi kan tilby trapper i ulike treslag som furu, ask, bøk, eik, kirsebær eller yatoba. Den ferdige trappen kan behandles med klarlakk, mattlakk, maling, oljet eller ubehandlet.

Trapper-Rekkverk-Balkonger i stål og aluminium Varmeforsinking og Pulverlakkering. Norges ledende innen trapper og rekkverk!

Bergmoen Snekkerverksted as er en tradisjonsrik bedrift med beliggenhet i Rindal. Vi har laget trapper og vinduer for hus og hytter siden 1951. Bedriften ligger i Bjergen Industriområde, et område med et omfattende miljø innen trevare og treprodukter.

5

Hos oss er hver eneste trapp og kunde like viktig, og alle blir individuelt behandlet. I samarbeid med deg leverer vi komplette trapper ferdig montert, fullstendig skreddersydd etter dine ønsker og behov. Enten du velger en enkel eller mer påkostet modell kan du være helt trygg på at kvaliteten er på topp.

6

Det er ikke lenger et tidkrevende prosjekt å bytte ut trappa. Vi hjelper deg i hele prosessen fra måltaking til ferdig montert trapp. Med 30 års erfaring, et stort utvalg av trappemodeller og mange valgmuligheter er vi sikker på at vi kan gi deg drømmetrappa. Vi gjør hjemmebesøk med tips og veiledning.

8

Vi tilbyr våre produkter over hele Sør- og Østlandet, så ta kontakt og vi skreddersyr trappen til ditt prosjekt!

12
  • Glassrekkverk
  • Vinduer, skyvedører
  • Kjøkkenglass og glassmontering
  • Fasadeglass
  • Inn-glassing av trapper