8 år som firma

Nortrans veg og anlegg AS

Kvassnesvegen 33, 5914 Isdalstø Vis kart

Nortrans Veg og Anlegg AS er et transport og entreprenørselskap lokalisert i Knarvik.,Vi tilbyr det meste innen transport- og entreprenørtjenester. Eksempelvis transport av masser, maskiner, containere og gods.

  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Achilles Jqs Qualified
Telefon 56 35 64 40
Transportleder 469 73 414
E-post adm@nhtrans.no
Hjemmeside www.nhtrans.no
Sosiale media Facebook

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.