2

Med over 30 års erfaring i Kranbilbransjen er vi "tungvekterene" i bransjen. Vi dekker ditt transportbehov over hele Norge.

4

One of the Nordic’s Largest Privately-Owned Transport Companies. Welcome to visit one of our Business areas or our Group

5

Når du sender med DHL Express – sender du med spesialisten innen internasjonale kurer-forsendelser! Med vårt brede utvalg innen expressprodukter og ett sporingssystem tilpasset dine behov – oppdag hvordan DHL Express kan levere!

6

Håheim Kran og Transport AS ble etablert i 2005. Vi har over 25 års erfaring bak oss i transportbransjen, og vi har selvfølgelig fagbrev innen transport. Vi er medlem i NLF (Norsk Lastebileierforbund). Vi er et allsidig transportfirma. Fortell oss om dine ønsker, og vi skal lytte og tilby deg en god løsning!

7

Er et transportfirma-/kranfirma som tilbyr helheten i din transport , fra oppdraget er mottatt hos oss til det er levert mottaker.

8

AS Viking Transport & Spedition ble etablert i 1956.Framsynhet var en av de viktigste strategier man hadde da man la virksomheten til Horten og at det ville bli et knutepunkt i fremtiden.Man var pioneer innen internasjonal trafikk med sin rute Horten - Lyon. Vi er en speditør med egeneide biler. Vi er i dag 20 faste ansatte som satser på rask, effektiv og servicevennlig behandling av ditt oppd... Les mer

9

Firma Asbjørn Næss ble etablert i 1954 av Asbjørn Næss. Det startet med utleie av frysere og bensinstasjon med tre pumper. I dag er vi et rent transportfirma med tilleggstjenester som utleie av container samt salg av Diesel og Parafain.

16

Miniekspress har stort fokus på kunde tilpassede løsninger. Vi ønsker å se på våre kunder som partnere i en logistikkprosess framfor å betrakte dem som kunder i tradisjonell forstand. Fornuftige løsninger må bygges i fellesskap og dette krever gjensidig åpenhet og en trygg relasjon. Vi i Miniekspress ser på oss selv som en totalleverandør innen transport.

17

Miniekspress ble etablert i Sandefjord i 1979, og holder til i ny terminal på Borgeskogen i Stokke, Vestfold. Terminalen er moderne, har kjøle- og fryselager, samt varmelager. Miniekspress Thermo Tromsø ble etablert i 2011, basert på en målsetting om å bli landsdekkende med et nettverk i de nordligste fylkene. Etter at vi overtok Hako Transport AS i 2015 har også dette styrket vår posisjon i Nord... Les mer