Hopp til søk

Resultat - Transport Vestfold og Telemark

Med over 30 års erfaring i Kranbilbransjen er vi "tungvekterene" i bransjen. Vi dekker ditt transportbehov over hele Norge.

AS Viking Transport & Spedition ble etablert i 1956. Framsynhet var en av de viktigste strategier man hadde da man la virksomheten til Horten og at det ville bli et knutepunkt i fremtiden. Man var pioneer innen internasjonal trafikk med sin rute Horten - Lyon. Vi er en speditør med egeneide biler. Vi er i dag 20 faste ansatte som satser på rask, effektiv og servicevennlig behandling av ditt opp... Les mer

Vår erfaring strekker seg helt tilbake fra 1984,  og vi har derfor lokal kunnskap om  adresser og eiendommer, så vi finner  raskt frem til de aller fleste kunder.

Firma Asbjørn Næss ble etablert i 1954 av Asbjørn Næss. Det startet med utleie av frysere og bensinstasjon med tre pumper. I dag er vi et rent transportfirma med tilleggstjenester som utleie av container samt salg av Diesel og Parafain.

One of the Nordic’s Largest Privately-Owned Transport Companies. Welcome to visit one of our Business areas or our Group

Er et transportfirma-/kranfirma som tilbyr helheten i din transport , fra oppdraget er mottatt hos oss til det er levert mottaker.

Trenger du å få fraktet grus og betong fra A til Å? Vi tar på oss transportoppdrag for bedrifter og private. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Når du sender med DHL Express – sender du med spesialisten innen internasjonale kurer-forsendelser! Med vårt brede utvalg innen expressprodukter og ett sporingssystem tilpasset dine behov – oppdag hvordan DHL Express kan levere!

Transportfirma med lang erfaring. Ta kontakt for uforpliktende tilbud!

Vi har en moderne bilpark med 8 kranbiler fra 32- til 92 tonnmeter, med en rekkevidde opp mot 37 meter. Hos oss blir ditt oppdrag utført med stor forsiktighet!