Kompetanse siden 1983. Du finner oss på Bygnes ved Kopervik i Karmøy Kommune. Vårt kontor/lager er sentralt og rasjonelt plassert med tanke på transport overalt i regionen. Haugalandet er vårt nærområde med kort vei til Stavanger og Bergen. ​Vi tilbyr: kranarbeid, transport, lager og forflytning av brakker.

Når du sender med DHL Express – sender du med spesialisten innen internasjonale kurer-forsendelser! Med vårt brede utvalg innen expressprodukter og ett sporingssystem tilpasset dine behov – oppdag hvordan DHL Express kan levere!

Transport og kran firma lokalisert på jørpeland. Tar oppdrag primært i Rogaland, men også ellers i landet. Dyktig fagmann med flere års erfaring.

Vi i Gangstø Transport AS er et etablert firma som driver med lokaltransport, tømmertransport og langtransport i Vikebygd. I våre gode og romslige lokaler er vi totalt 17 ansatte, og vi innehar Tømmerbiler, flisbiler, containerbiler og krokbiler. I tillegg gjør vi innsamling av brukt plast emballasje, nett og tauverk fra landbruk, fiskeri og oppdrett. Du kan også få kjøpt kutterspon, høy, silo og... Les mer

Trenger du container så ikke nøl med å ringe oss på 98224530! Vi har krokbiler og containere i flere størrelser. Kom gjerne med forespørsel...

Budbilsentralen AS har et sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Vi utfører alle typer oppdrag. Via vårt nettverk har vi løsninger som dekker de fleste transportbehov. Send oss en forespørsel, og vi gir dere et tilbud det kan være vanskelig å si nei til!

Ærligt og pålitelig transportselskap med base i Stavanger og Bergen. Spesialisert innen transport av åpen gods, men lang erfaring innen all transport. Semi med uttrekk og ADR alle klasser. Gode samarbeidspartnere.