1

Torvtak frå Telemark. Leverer til heile Sør-Norge.,Du finner oss i Øyfjell, sør-øst i Vinje kommune i Telemark. Hos oss kan du bestille byggevarer, torvtak og torvtakservice. Vi selger også alt i naturstein og skifer. Vi leverer alt av hus og hytter, stavhytter, laftehytter og bindingsverk. Vi kan tilby naturskjønne hyttetomter.

3

Toftemo Naturtorv legger ikke bare torvtak, vi legger ordentlig torvtak. Her brukes den originale leggingsmåten, og kun robust og naturlig kvalitetstorv. Har du et slitent og gammelt torvtak som trenger en oppfriskning? Vi hjelper deg gjerne. Vår erfaring er lang og bred, og omfatter kunder fra både privat- og bedriftsmarkedet.

5

S48 er et ledende selskap innen vanningsanlegg for golfbaner, fotballbaner, kirkegårder og parkanlegg. S48 er forhandler av Rainbird i Norge og står for salg, service og montering.

6

Steinar Johansen Transport AS er et Kran og Transport firma i Brumunddal. Bedriften har 5 ansatte og 5 biler. Vi har kran på alle bilene, fra 3,5tm til 70tm kran. og kroklift. Vi kraner, transporterer maskiner, massetransport, ADR transport.