Hopp til søk

Resultat - Tekstiler og -utstyrsvarer - En gros Møre og Romsdal

KR presenninger er ett nyetablert firma ,vi har til sammen over 50års erfaring i bransjen med søm og høyfrekvenssveising av pvc produkt. Ingvar har også fagbrev i industrisøm. Vi lager presenninger og hetter etter mål og ønske, kapell til hengere og biler. Vi tar også reparasjoner av pvc og stoffprodukter. Det er bare å ta kontakt.

Morfar Kjell driver en båndfabrikk som holder til i den lille kystnære bygda Tingvoll på Nordmøre. Vi ligger sentralt plassert like i utkanten av idylliske Trollheimen, med Kristiansund og Sunndal like rundt hjørnet. I tillegg til Kjell, er det fire kreative ansatte til, hvor blant annet barnebarnet Stine også har fått plass. Vi jobber alle sammen for på best mulig måte å bygge videre på lang... Les mer

Vi dekker hele Norge og har avdeling i ditt lokalområde. Vi er bransjens største produsent og leverandør av solskjerming og garasjeporter. Tilbyr alt innen markiser, screen, persienner, interiørgardiner (plisse/ lamell/ rullegardiner) og garasjeporter. Ring for GRATIS BEFARING & UFORPLIKTENDE TILBUD!