Hopp til søk

Resultat - Tannlege Drammen

Ved vår moderne tannklinikk er dine tenner i trygge hender. Vi gir deg et komplett tannhelsetilbud og vil alltid være til stede for deg når du trenger oss.

Hvite Smil tannlegesenter holder til i nyoppussede lokaler på gateplan. Vi har lang erfaring med pasienter som lider av tannlegeskrekk, så her blir du godt ivaretatt. Vi utfører alle typer tannbehandling i tillegg behandler vi snorking og søvnapnè.

Vi er tannleger og godkjente spesialister i tannregulering og kjeveortopedi. All vår behandling utføres derfor av spesialister!

Vi tilbyr tannlegebehandling tilpasset ditt behov. . Vi tilbyr høy faglig standard i et moderne utstyrt tannlegesenter.

Trygg tannhelse - på dine premisser. I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette på mer enn 80 klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Fordi tenner har mange fiender men få venner! To trivelige og dyktige tannleger og to supre medarbeidere er dine tenners venner her. Velkommen!