Hopp til søk

Resultat - Taksering Buskerud

Vi er et sertifisert takseringsfirma, og utfører en rekke ulike taksttjenester i Hallingdal og tilstøtende områder som Valdres, Nore og Uvdal, Numedal og Eggedal.

Bygningsingeniør/sertifisert takstmannMNTF, 40 års erfaring i bransjen og lokalkjent i Hallingdal og Nore og Uvdal, 18 år som takstmann.

Trenger du taksering og holder til i Kongsberg, Øvre Eiker, Notodden med omegn, Hartdal, Tuddal eller Tinn? Din Taksering har lang erfaring og tilbyr blant annet verditaksering, lånetakst, tilstandsrapport og byggelånskontroll. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Det er ikke gull alt som glitrer, og alt trenger ikke se svart ut selv om du oppdager råte i boligen din. De erfarne takstmennene i Drammen Takstsenter har vært borti det meste, og vi kan hjelper de fleste med verditaksering, tilstand og skadetaksering. Skulle du ønske en vedlikeholdsplan / Boligservice så ordner vi det også.

IL Takst A/S er Øst-Telemarks største og mest brukte firma for taksering av fast eiendom. Vi har mer enn 25 års erfaring i takseringsyrket og kan i tillegg skilte med praktisk erfaring fra byggebransjen. Hovedkontoret vårt ligger på Notodden, i tillegg har vi avdelingskontor i Kongsberg, Rauland og Hjartdal.

Har du eiendom og trenger du Verdivurdering, Verditakst, Tilstandsrapport, Boligsalgsrapport, Tomtetakst eller Byggelånskontroll? Rua Bygg & Takst er tilknyttet Norges Takseringsforbund NTF, samt NITO takst. Ta kontakt så kan jeg hjelpe deg

Næringseiendom Tilstandsvurdering Eiendomsrådgivning Taksering Verditakst

Verditakst - Skadetakst - Tilstandsrapport - Boligsalgsrapport - Uavhengig Kontroll