Hopp til søk

Strømleverandør

Ønsker du å sjekke strømpriser eller er du på jakt etter en ny strømleverandør? I bransjen strømleverandør kan du finne leverandører av strøm som kan hjelpe deg med spørsmål rundt strømpriser eller bytte av strømleverandør. Epost og telefonnummer finner du i oversikten.

Vi produserer ren vannkraft, og leverer strøm, internett- og TV-tjenester, solcelleanlegg, varmepumper, elbilladere og bygger samfunnskritisk infrastruktur – strømnett og fiber. I tillegg til alt innen elektriske installasjoner. Hovedkontor i Surnadal, avdelingskontor på Orkanger og i Rindal.

  • Ren Røros Digital AS
  • Ren Røros El-service AS
  • Ren Røros Intelligent Automati
  • Ren Røros AS

Glitre Energi Strøm og LOS har slått seg sammen og blitt til Å Strøm.Selv om Å Strøm blir et nytt selskap har vi mer enn 120 års historie og erfaring. Fra de første vanndråpene rant gjennom turbinene i Agder og Buskerud har det ligget en gründerånd i DNA-et vårt, med en vilje til å satse på kunnskap og nye idéer. Mye har skjedd siden den gang. Vi har beveget oss fra wattmeter til app-utvikling, s... Les mer

Lyse er et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Med over 100 års vannkrafthistorie er konsernet blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Nasjonalt er konsernet Norges største tilbyder av fiberbasert bredbånd og vi bygger landets tredje mobilnett. Vi leverer produkter under merkevarene Altibox, Ice og Lyse. Vårt mål er å bygge og å utvikle ... Les mer

Elkraft er næringslivets kraftleverandør med fokus på å redusere strømkostnaden, gi gode fakturaløsninger, bistå med teknisk rådgivning og personlig kundekontakt. Elkraft tar hånd om og kontrollerer nettleien slik at alle kunder kan få både nettleie og strøm, samt alle målere, samlet på en og samme faktura. Færre bilag - bedre kontroll. Enklere hverdag med strøm fra Elkraft.

LYSGLIMT er breibandssatsinga til Austevoll Kraftlag SA, og er eit resultat av ein historisk satsing på innovative løysingar for lokalsamfunnet. Vår visjon og vårt mål er å knyte Austevoll endå tettare saman, ved å etablere eit høghastighets kommunikasjonsnett som kvar enkelt husstand kan koble seg til. Gjennom dette nettet får innbyggjarane i Austevoll tilgang til kultur, tenester lokalt, nasjon... Les mer

Helgeland Kraft Strøm er et strømselskap på Helgeland, for hele Norge. Vi leverer både strøm i stikkontakten, elbilladere, solceller, sanntidsmålere og skikkelig god kundeservice. App har vi også – en virkelig bra en, hvor du kan styre duppeditter og holde kontinuerlig oversikt - for å minimere ditt strømforbruk. Helgeland Kraft – strøm fra verdens vakreste kyst.

Fortum er ikke bare et strømselskap som selger ren strøm. Vi er først og fremst et energiselskap som skaper en bærekraftig fremtid. For eksempel lager vi varme av avfall og kloakk, bygger ladestasjoner for elbiler, resirkulerer plast og fanger CO2. Vi har nemlig større ambisjoner enn å bare gi deg ren strøm. Vi vil skape en renere verden for deg - og alle som kommer etter oss. #jointhechange

Selskapet driv med produksjon, kraftomsetning, nett og breiband. Produksjonen er organisert gjennom Skafså Kraftverk ANS (67%) og Sundsbarm Kraftverk (8,5%). Breiband vert drive gjennom Telefiber AS, lokalisert ved hovudkontoret.

Fjuel Bodø AS skal dekke både skip- og nyttekjøretøy sine behov for fornybar energi gjennom å tilby infrastruktur og energitjenester til konkurransedyktig pris og kvalitet på områdene Bodø Havn disponerer. Fjuel Bodø AS sin forretningsmodell skal forene bærekraft og lønnsomhet og kundene skal se verdien i å kutte Co2-utslipp gjennom de tekniske løsningene og energitjenestene selskapet tilbyr.

Smart strømforbruk og nettjenester. Hurum Energi går foran i kraftmarkedet for lønnsom energibruk, hjemmekraftproduksjon og smarte styringssystemer.

Dragefossen er en solid bedrift i stadig utvikling. Her vil du finne siste nytt om oss og energibransjen. Vi støtter opp og heier på lokal idrett, barn og ungdom, frivillighet og kultur. Sammen er vi fremtiden!

Drangedal Kraft AS leverer: Strøm til hele landet uten lure produkter. Altibox via fiber til hele Drangedal Kommune. Ellers har Drangedal Kraft AS lange tradisjoner innen produksjon av elektrisk kraft i Suvdølavassdraget.