Hopp til søk

Strømleverandør

Ønsker du å sjekke strømpriser eller er du på jakt etter en ny strømleverandør? I bransjen strømleverandør kan du finne leverandører av strøm som kan hjelpe deg med spørsmål rundt strømpriser eller bytte av strømleverandør. Epost og telefonnummer finner du i oversikten.

Agva Kraft er energimarkedets fremste utfordrer i privatmarkedet, og tilbyr fornybar strøm til markedsledende pris. Ja, så billig er vår strøm at vi skal toppe Forbrukerrådets kraftprisoversikt.

Elkraft er næringslivets kraftleverandør med fokus på å redusere strømkostnaden, gi gode fakturaløsninger, bistå med teknisk rådgivning og personlig kundekontakt. Elkraft tar hånd om og kontrollerer nettleien slik at alle kunder kan få både nettleie og strøm, samt alle målere, samlet på en og samme faktura. Færre bilag - bedre kontroll. Enklere hverdag med strøm fra Elkraft.

Hos LOS får du mer uten å betale mer. LOS har blant landets mest forøyde kunder (EPSI 2021) og gode strømavtaler. LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og gjør det enkelt for kundene å ta gode valg i en grønn energihverdag – Godt både for klima og lommeboka. Få full oversikt over forbruk og spotpris i LOS-appen.

Å bli stor er ikke noe mål i seg selv. Målet er å bli stor nok til å bidra med noe fint. Noe lysende i hverdagen, som en ekstra glød i lampen over kjøkkenbordet. Det å være der når du trenger det. Når batteriet er flatt, fyller vi på. Når det er mørkt, lyser vi opp. Nattbordslampen. Stadionlyset. Nærbutikken. Hjørnesteinsbedriften. På de lokale møteplassene, over hele landet. Der finner du oss. ... Les mer

LYSGLIMT er breibandssatsinga til Austevoll Kraftlag SA, og er eit resultat av ein historisk satsing på innovative løysingar for lokalsamfunnet. Vår visjon og vårt mål er å knyte Austevoll endå tettare saman, ved å etablere eit høghastighets kommunikasjonsnett som kvar enkelt husstand kan koble seg til. Gjennom dette nettet får innbyggjarane i Austevoll tilgang til kultur, tenester lokalt, nasjon... Les mer

Ren Røros Strøm AS produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma. Gjennom våre strømavtaler kan du bidra til en renere verden – i dag og i framtida.

Helgeland Kraft produserer fornybar energi og utvikler strømnett til hele Helgeland. Vi selger strøm til husholdninger og bedrifter i hele landet. Våre 264 medarbeidere jobber for vår visjon: Helgeland Kraft – en aktiv verdiskaper, og har høyt fokus på forebyggende helse, miljø og sikkerhetsarbeid.

Velkommen til Hurum Kraft – lav pris, høy kvalitet! Ditt strømselskap skal tåle sammenligning mot andre på markedet, både på pris og service. Det skal være enkelt, billig og en trygg relasjon. Det er vi, vi er her for deg. Derfor er vi det beste valget nå – og for fremtiden.

Andøy Kraftlag ble stiftet 17. september 1946 som et interkommunalt selskap med kommunene Bjørnskinn, Dverberg og Andenes som eiere. I 1964 ble de tre eierkommunene slått sammen og selskapet ble et rent kommunalt elverk; Andøy Kommunale Kraftverk. 22. juni 1994 ble selskapet omdannet til aksjeselskap og fikk navnet Andøy Energi AS. Andøy Energi AS driver produksjon, distribusjon og omsetning av ... Les mer

Velkommen til Hurum Energiverk AS - Hurum Energiverk AS eier og driver det elektriske fordelingsnettet i Hurum for transport av elektrisk kraft.

Lyse er et energi- og kommunikasjonsselskap hvor vi gjennom våre merkevarer leverer miljøvennlig energi, underholdningstjenester via fiber og smarthusløsninger. Gjennom merkevaren Lyse leverer vi strøm, naturgass, varme og kjøling. Gjennom merkevaren Altibox leverer vi Internett og TV via fiber, mens vi gjennom merkevaren Smartly leverer smarthusløsninger. Konsernet eies av 16 kommuner i Sør-Roga... Les mer

Bytt til Strøm fra Glitre Energi – Det lønner seg. Gjennom Lokalbidraget gir vi 500 kroner til din lokale klubb eller forening når du blir strømkunde i Glitre Energi. Strømselskapene i EB, Lier, og Hadeland har slått seg sammen til Glitre Energi Strøm. Vi er blitt litt større, men vi er like lokale. Glitre Innkjøpspris er vårt mest populære strømprodukt. Les mer https://www.glitreenergi.no/strom/

Drangedal Kraft AS leverer: Strøm til hele landet uten lure produkter. Altibox via fiber til hele Drangedal Kommune. Ellers har Drangedal Kraft AS lange tradisjoner innen produksjon av elektrisk kraft i Suvdølavassdraget.