Hopp til søk

Resultat - Stiftelser, legater og hjelpefond

Gjensidigestiftelsen er Norges største finansstiftelse og har to hovedoppgaver. Begge formålene handler om å skape gode liv i et trygt samfunn.

Vi støtter prosjekter og tiltak med fokus på idrett og aktivitet som gir økt grad av mestring, livskvalitet og integrering for barn, ungdom og voksne. Når du gir til Sunnaasstiftelsen kan du være trygg på at pengene går dit de skal, 9 av 10 kroner går direkte til formålet!

Signo gir tegnspråklige tilbud til døve, hørselshemmede og døvblinde på vegne av det offentlige.

ASAF ble opprettet i 1990 av Christen Sveaas og har som formål å yte bidrag til allmennyttige og veldedige formål, samt stipend og utlån av strykeinstrumenter til unge nordiske musikere.

Trondhjems Hospital kan tilby leie av hyggelige selskapslokaler velegnet for feiring av ulike begivenheter. Lokalene er av forskjellig størrelser med kapasitet fra 5 til 60 gjester. For nærmere informasjon og bestilling ta kontakt over telefon 72544200.

Vegaøyan ble skrevet inn på UNESCOs liste over verdens natur- og kulturarv da UNESCOs verdensarvkomité hadde sitt 28. komitémøte i Suzhou, Kina. Unescos verdensarvkomité skriver i sin begrunnelse: ”Vegaøyan viser hvordan generasjoner av fiskere og bønder gjennom de siste 1.500 år har opprettholdt en bærekraftig levemåte i et værhardt område nær Polarsirkelen, basert på den nå unike tradisjonen me... Les mer

Stiftelsen ALS Norge startet i 2008. Vi har som formål å støtte forskning på sykdommen ALS (amyotrofisk lateralsklerose) i Norge, og behandlingen av den. Vi ønsker å bedre livskvaliteten for de som har ALS og for deres pårørende. Vi er her for deg og dine.

Regnskogfondet er en norsk organisasjon som ble stiftet i 1989. Vi jobber for å redde regnskogen. Skogfolkene står midt oppi kampen for regnskogen. Regnskogfondet har prosjekter i seks regnskogsland som skal gi dem bedre forutsetning for å lykkes i kampen.

Sparebankstiftelsen Helgeland vil bidra til en positiv utvikling for Helgeland og for oss som bor og arbeider her. Dette vil vi gjøre ved å bidra til at Helgeland Sparebank kan drive en sunn og kraftfull bankvirksomhet til beste for sine kunder - og ved at stiftelsen kan utdele gaver til allmennyttige formål. Stiftelsens midler er sikret for Helgeland ”for all fremtid”.