Hopp til søk

Resultat - Stiftelser, legater og hjelpefond

Gjensidigestiftelsen er Norges største finansstiftelse og har to hovedoppgaver. Begge formålene handler om å skape gode liv i et trygt samfunn.

Vi støtter prosjekter og tiltak med fokus på idrett og aktivitet som gir økt grad av mestring, livskvalitet og integrering for barn, ungdom og voksne. Når du gir til Sunnaasstiftelsen kan du være trygg på at pengene går dit de skal, 9 av 10 kroner går direkte til formålet!

Sparebankstiftelsen Helgeland vil bidra til en positiv utvikling for Helgeland og for oss som bor og arbeider her. Dette vil vi gjøre ved å bidra til at Helgeland Sparebank kan drive en sunn og kraftfull bankvirksomhet til beste for sine kunder - og ved at stiftelsen kan utdele gaver til allmennyttige formål. Stiftelsens midler er sikret for Helgeland ”for all fremtid”.

Stiftelsen ALS Norge startet i 2008. Vi har som formål å støtte forskning på sykdommen ALS (amyotrofisk lateralsklerose) i Norge, og behandlingen av den. Vi ønsker å bedre livskvaliteten for de som har ALS og for deres pårørende. Vi er her for deg og dine.

Signo gir tegnspråklige tilbud til døve, hørselshemmede og døvblinde på vegne av det offentlige.

Sabona er en bistandsorganisasjon som jobber på grasrota for en bedre fremtid for menneskene i Zimbabwe, et konfliktfylt land langt sør i Afrika. Vi har et helhetlig fokus på utdanning, sysselsetting og helse. Av erfaring vet vi at alle tre må til for å skape et bærekraftig samfunn, og hjelp til selvhjelp er nøkkelen til suksess. Derfor sørger vi for at lokalbefolkningen eier selv sine egne pros... Les mer

Vegaøyan ble skrevet inn på UNESCOs liste over verdens natur- og kulturarv da UNESCOs verdensarvkomité hadde sitt 28. komitémøte i Suzhou, Kina. Unescos verdensarvkomité skriver i sin begrunnelse: ”Vegaøyan viser hvordan generasjoner av fiskere og bønder gjennom de siste 1.500 år har opprettholdt en bærekraftig levemåte i et værhardt område nær Polarsirkelen, basert på den nå unike tradisjonen me... Les mer

SpareBank 1-stiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal skal bidra til å opprettholde og fornye bærekraftige lokalsamfunn. Opprettelsen av SpareBank 1-stiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal sikrer at kapitalen som er opparbeidet i Sparebanken Jevnaker Lunner gjennom nesten 150 år, forblir i lokalsamfunnet. SpareBank 1-stiftelsen Jevnaker Lunner Nittedals arbeid er å forvalte midlene, og sørge for å bidra t... Les mer

Trondhjems Hospital kan tilby leie av hyggelige selskapslokaler velegnet for feiring av ulike begivenheter. Lokalene er av forskjellig størrelser med kapasitet fra 5 til 60 gjester. For nærmere informasjon og bestilling ta kontakt over telefon 72544200.

Opprettelsen av sparebankstiftelsen sikrer at kapitalen som er opparbeidet i Lofoten Sparebank i ca. 110 år kommer lokalsamfunnet til gode. Sparebankstiftelsens arbeid er å forvalte midlene og å dele ut gavebeløp til positive formål i Lofotregionen.

Regnskogfondet er en norsk organisasjon som ble stiftet i 1989. Vi jobber for å redde regnskogen. Skogfolkene står midt oppi kampen for regnskogen. Regnskogfondet har prosjekter i seks regnskogsland som skal gi dem bedre forutsetning for å lykkes i kampen.

NOVA Spektrum skaper og legger til rette for messer, arrangement og andre events. Vi hjelper deg med å lykkes – enten du er potensiell utstiller på våre møteplasser, eller har behov for moderne kurs- og konferanselokaler med kort vei til både Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. Ta kontakt med oss i dag!