Hopp til søk

Snekker og tømrer Oslo

Er du på utkikk etter en snekker eller tømrer i Oslo? Skal du pusse opp eller bygge ut og behøver hjelp av en snekker i Oslo? Her finner du alle i bransjen snekker og tømrer som befinner seg i Oslo. Se kontaktinformasjon som telefonnummer og hjemmesidelenke og kontakt en håndverker i dag. Ønsker du en landsdekkende oversikt klikker du på denne lenken; Snekker og tømrer.

Snekkerarbeid, montering av dører, vinduer, kjøkken med mer. Malertjenester. Rørleggertjenester. Matlevering fra butikker og restauranter. Budtjenester.

Jack Bygg Bulara - Profesjonelle Snekker- og Renoveringstjenester Velkommen til Jack Bygg Bulara, din erfarne partner innen snekkerarbeid med over 5 års bransjeerfaring. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert totalrenovering, maling, montering, flislegging, takarbeid og mer. Våre Tjenester: Totalrenovering: Transformasjon av boliger og kommersielle eiendommer. Maling: Profesjonell ... Les mer

Aarsrud Bygg AS er ansvarlig totalleverandør av oppdrag innen bolig, bygg og eiendom – og utfører oppdrag for det offentlige, borettslag, eiendomsselskaper, entreprenører, bedrifter og privatpersoner.

Vi rehabiliterer gamle hus og råloft, utfører fuktkontroller, oppfører nybygg og tilbygg. Utfordre oss gjerne på kreative og spennende løsninger! Vi har drevet siden 1992, og sitter på den erfaringen du ser etter.

Maler og snekkertjenester i hele Oslo!

Snekkerfirma som tilbyr alt av håndverkstjenester og oppussing av hus og boliger. Vi har også en renholdsavdeling som utfører renholdstjenester til alle kunder. Ta kontakt for en hyggelig prat og avtale for en kostnadsfri befaring.

Tilbyr det meste innen snekker og monteringstjenester med over 20 års erfaring, alt fra kjøkken til garderober og bytting av dører og vinduer. Oppussing av hus og renovering av leiligheter. Ta kontakt for en hyggelig prat og jeg kommer på befaring for avtale om pris og tid.

SNI Entreprenør AS er en totalentreprenør som har blitt etablert i september 2019. Med 23 ansatte i bedriften, leverer vi murerarbeider, snekkerarbeider, tømrerarbeider, malearbeider, betongfagarbeider og renhold. Vi samarbeider med ulike bedrifter, og fremstår som utførende på både små og store prosjekter. Vårt mål er å levere nøkkelferdige løsninger, i samarbeid med våre elektrikere, rørleggere... Les mer