Hopp til søk

Snekker og tømrer Oslo

Er du på utkikk etter en snekker eller tømrer i Oslo? Skal du pusse opp eller bygge ut og behøver hjelp av en snekker i Oslo? Her finner du alle i bransjen snekker og tømrer som befinner seg i Oslo. Se kontaktinformasjon som telefonnummer og hjemmesidelenke og kontakt en håndverker i dag. Ønsker du en landsdekkende oversikt klikker du på denne lenken; Snekker og tømrer.

Tømrermester Tom Sundvoll AS er en mesterbedrift med sentral godkjenning. Vi har over 39 års erfaring i tømrerfaget. Referansene er mange, og vi tør å påstå at "fagkunnskap gir trygghet". Kontakt oss for en uforpliktende samtale om du skulle fått noe utført, stort som lite.

Aarsrud Bygg AS er ansvarlig totalleverandør av oppdrag innen bolig, bygg og eiendom – og utfører oppdrag for det offentlige, borettslag, eiendomsselskaper, entreprenører, bedrifter og privatpersoner.

Vi i Unibo Bygg og Eiendom AS ønsker å hjelpe deg alt av små og store utfordringer du skulle ha i forbindelse med din bolig. Vi skal være behjelpelig med alt fra takarbeid til taksering. Du blir alltid møtt av proffe og blide håndverkere som er der for å hjelpe deg. Vi har gode samarbeidspartnere som hjelper oss med å hjelpe deg. Slå på tråden da vel, så finner vi en løsning!

SNI Entreprenør AS er en totalentreprenør som har blitt etablert i september 2019. Med 23 ansatte i bedriften, leverer vi murerarbeider, snekkerarbeider, tømrerarbeider, malearbeider, betongfagarbeider og renhold. Vi samarbeider med ulike bedrifter, og fremstår som utførende på både små og store prosjekter. Vårt mål er å levere nøkkelferdige løsninger, i samarbeid med våre elektrikere, rørleggere... Les mer

Vi er din Handyman Hos oss får du hjelp til å gjøre det meste av praktiske oppdrag som bæring, rydding, maling, muring, snekkerarbeidet og bygging/rehabilitering av terrasser. Skal du flytte, male, pusse opp, klippe gresset eller trenger hjelp til å bære inn den nye kommoden? Da er du på riktig sted. Vi jobber med bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Noen av våre faste bedriftskunder er bland ... Les mer

Lang og god erfaring, ta kontakt for suveren kvalitet & presisjon!

Snekkerfirma som tilbyr alt av håndverkstjenester og oppussing av hus og boliger. Vi har også en renholdsavdeling som utfører renholdstjenester til alle kunder. Ta kontakt for en hyggelig prat og avtale for en kostnadsfri befaring.