Hopp til søk

Hos Byggtorget finner du det du trenger til ditt neste prosjekt, samt fagekspertisen som kan hjelpe deg med å komme i gang. Vi bistår med planlegging på alle dine små og store prosjekter.

Lokalt byggefirma med seks ansatte i Mo i Rana. Vi leverer alt av tjenester innen tømrerarbeid, betong og våtrom. Kontakt oss for en trivelig prat rundt ditt prosjekt!

Det startet i 2006 med ett og annet nybygg for privatkunder. Gjennom mange år har bedriften vokst og i dag arbeider vi for private, næringslivet, offentlige kunder. Vårt store styrke ligger i bedriftens ansatte Vi er i dag 35 medarbeider i bedriften med ulike jobber, som utfyller hverandre på en utmerket måte. Vårt store mål er å gi kunden ett resultat vi skal være stolte av! Narvik Bygg ønsk... Les mer

VeRo Bygg AS IdeHus Narvik er en byggmesterbedrift i Narvik. Vi er i dag 6 ansatte med lang erfaring innenfor tømring, snekring, tak, vinduer, arkitekttjenester, garasje, våtrom, tilbygg og nye hus/enebolig.

Vi tilbyr tjenester innen rørleggerfaget og mindre håndverkeroppdrag til våre proffe og private kunder i Bodø omegn. Vi leverer det meste innenfor eksisterende og nye sanitæranlegg, modernisering av bad, vaskerom og kjøkken. I eiendomsservice tilbyr vi fasadevask av belegningsstein, mur, entre og boliger. Samt mindre håndverksoppdrag som feks: oppsett eller reparasjoner av postkassestativ, boder,... Les mer

Firmaet Snekker'n Brønnøysund AS er et snekkerfirma som ble etablert 29. oktober 2013, og holder til i Brønnøysund. 18 Års erfaring og fagbrev! Vi er et lite firma, som også i fremtiden har som mål å være en "liten" bedrift, da kvalitet og kvalitetsikkring er høyt prioritert hos oss. Vi har spesialisert oss på alt fra små innredningsjobber til større renoveringsarbeid/tilbygg/hytter m.m. Ta kont... Les mer

Haueng Bygg As er en mangeårig drøm som endelig har blitt en realitet! Ta kontakt hvis du behøver en dyktig snekker

Halvorsen Bygg As er et lite byggefirma i Bodø som ønsker å håndtere det private markedet innenfor bygg, rehabilitering og montering.

Vi er to Byggmestere som gjerne hjelper deg med ditt oppdrag, lite eller stort. Skal du pusse opp badet? Bygge ny altan? Skifte vindu eller kanskje det er et utbygg du har i tankene?Da kan vi hjelpe deg, ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Tilbyr snekkering innen bygg så som legging av gulv og bordkledning samt rehabilitering og tømring. Bygger egenproduserte innredninger på bestilling. Ta kontakt for en kostnadsfribefaring!

Johnsen & Sumstad Bygg AS ble etablert 01.01.2013. Hovedgeskjeft er innen byggebransjen. Arbeidsområdet vil være eneboliger, restaurering, tilbygg, betongarbeid. Godkjent lærebedrift. Godkjent for ansvarsrett.

Byggefirma holder til i rana. Vi renoverer, bygger på, maler, selger/monterer garasjeport og setter opp nybygg. Vi har gode fagfolk som utfører jobben kjapt med bra kvalitet, også er vi veldig rimelig på pris, ta kontakt på tlf, FB eller E-post!