Hopp til søk

Lokalet på Balke Gård kan leies til alt fra dåp til konfirmasjon, bryllup, årsjubileum, minnestunder, møter, julebord og annet. Det er også åpen gård samt høst-, vinter- og vårmarkeder. Dette vil vi annonsere og arrangere via vår facebook side, så det vil lønne seg å ta en titt innom den også.

Støtvig Hotel ligger i tettstedet Larkollen i Rygge kommune i Østfold. Hotellet ligger i en lun bukt – Støtvigbukta, eller Baugen fra gammelt av, med storslagen utsikt mot ytre Oslofjord, til øyene Kollen, Eldøya og Sletter og med Færder fyr langt ute i syd-vest.

Lillestrøm Røde Kors ble stiftet 31.10.1924. I 1939 ble virksomheten utvidet og Lillestrøm Røde Kors Hjelpekorps og Lillestrøm Ungdommens Røde Kors ble stiftet. I 1951 ble besøksforeningen startet. I 1951 ble det startet egen forening på Strømmen. Strømmen Røde Kors var egen forening frem til 2001. Da ble Strømmen Røde Kors og Lillestrøm Røde Kors slått sammen til Skedsmo Røde Kors. Lillestrøm/... Les mer

Velkommen til Asker Kroen AS. Asker Kroen AS er ble grunnlagt i 1930 og er dermed Askers eldste cateringbedrift. Som en lokal matleverandør legger vi stor vekt på kvalitet i alle ledd, fleksibilitet og personlig service. Ingen oppdrag er for små, og ingen for store for oss.

Hyggelig forretningshotell med alle fasiliteter, beliggenhet rett ved kollektivknutepunkt for tog, buss, taxi i Kongsberg - med direkte forbindelse til Oslo og OSL Gardermoen lufthavn hver time. For deg som ankommer med bil; stor gratis parkering med ladestasjon for elbil!