1

Hvor som helst! Vi kan også ordne selskapslokaler,- leverandør av bedre selskapsmat. Praktisk talt hva som helst, servitører og dekketøy.

5

Velkommen til Farstad Catering AS! Med over 57 års erfaring har vi mat til enhver anledning! Har du gjesten, så ordner vi resten. Tapas - Koldtbord - Snitter - Selskapsarrangement - Bryllup - Konfirmasjon. Vi kan stille med servitører og dekketøy.

7

Samfunnshuset har utleige av lokaler til: bryllup, fødselsdager, konfirmasjonar, slektstevne, minnestundar, firmafestar samt møter m.m. Me tilbyr: Storsalen som passar for bordekking til 20-220 personar (med stor scene).Litlesalen som passar for bordekking til 10-40 personar. Klubben som passar for bordekking til 20- 80 personar. Kjellerståvå som passar for bordekking til 15-60 personar (med inti... Les mer

8

Vi er ditt catering firma i Haugesund og omegn! På menyen finner du snitter, koldtbord, tapas, hjemmelaget middag og deilige desserter. Vi har flotte lokaler hvor det kan feires bursdag, barnedåp, konfirmasjoner, bryllup og arrangeres minnestunder. Ved kurs og konferanser kan vi dekke på til 350 personer med en variert og god kursmeny som kan skreddersys etter ønske. Velkommen til oss!

17

Catering fra 4 personer til arrangementer på flere hundre. Tapas- selskapsmenyer - bryllupspakker - weekendtapas. Meny- se vår hjemmeside. Vi kan også hjelpe med utstyr/servitør/kokk/transport.