Hopp til søk

Resultat - Rustbehandling Viken

Velkommen til Jessheim Antirust! Jessheim Antirust bruker MERCASOL Antirustmiddel, fra AUSON i sverige, og er medlem i Norsk Antirustforening. Norsk Antirustforening er en moderne Antirustkjede som andvender skandinaviske metoder og Antirustprodukter. Kjeden er ledende med sitt nett av profesjonelle Antirustverksteder. Norsk Antirustforening øker din trygghet i kjøp av tjenester og produkter. ... Les mer

Vi ønsker å kunne gi våre kunder den beste og mest flexible service, og tilbyr derfor en rekke tjenester. Vår rustbehandling er blandt de desidert beste på markedet. Fluid Film fordamper ikke og tørker ikke. Den er derimot aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som rustløser og smøremiddel. Lanolin-oljen er laget av sauefett, og er derfor ikke bare effek... Les mer

velkommen til Follo Antirustsenter AS - Vi er spesialister på understellsbehandling og tilbyr understellsbehandling av personbiler opptil 3,5 tonn. Vi kan også vi ta bobiler. Vi gjør også sandblåsing av understell og bilvask. Follo Antirustsenter AS er medlem av Norsk Antirustforening. Vi er er en familiebedrift som har eksistert i over 40 år, og drives av tredje generasjon.

SjekkPunkt-gruppen utfører service og rep. etter bilprodusentenes krav og bruker reservedeler med originalkvalitet. Alle bilmerker - alle årsmodeller.

Østfold Dekk & Antirust A/S Mandag-Fredag 8.00-16.00. Tlf:69160136 Vi holder til i Stasjonsveien 61/63 i Skjeberg. Vi driver med dekk/felg, amerikanske hjul og understellbehandling med Lanolin (Fluid Film). Retting av felger. Ta kontakt 08-16 for gode tilbud.