Hopp til søk

Rustbehandling

Plages du av rust på bilen? Eller ønsker du å bestille time for understellsbehandling og forebyggende behandling mot rust? La profesjonelle ta hånd om bilen din og hold all rust borte. Bestill time i dag for rustbehandling. I oversikten finner du nødvendig kontaktinformasjon, samt hjemmesideinformasjon og kart.

Fixbil er en verkstedskjede i vekst med 10 heleide verksteder sentralt i Bergen og omegn. Alle våre verksteder er utstyrt med toppmoderne utstyr og oppdatert personell.

Velkommen til Jessheim Antirust! Jessheim Antirust bruker MERCASOL Antirustmiddel, fra AUSON i sverige, og er medlem i Norsk Antirustforening. Norsk Antirustforening er en moderne Antirustkjede som andvender skandinaviske metoder og Antirustprodukter. Kjeden er ledende med sitt nett av profesjonelle Antirustverksteder. Norsk Antirustforening øker din trygghet i kjøp av tjenester og produkter. ... Les mer

15 ÅRS RUSTGARANTI Ved behandling før bilen er 24 mnd, kan vi gjennom Norsk Antirustforening gi inntil 15 års rustgaranti på din bil. Flere nye bilen har fått en behandling av importør og har allerede en gyldig garanti. Har du fått dette kortet fra Norsk antirustforening angående rustgaranti på din bil, kan vi hjelpe deg med dette.

velkommen til Follo Antirustsenter AS - Vi er spesialister på understellsbehandling og tilbyr understellsbehandling av personbiler opptil 3,5 tonn. Vi kan også vi ta bobiler. Vi gjør også sandblåsing av understell og bilvask. Follo Antirustsenter AS er medlem av Norsk Antirustforening. Vi er er en familiebedrift som har eksistert i over 40 år, og drives av tredje generasjon.

Rustbehandling med LanoPro som er svært godt egnet til alle typer kjøretøy. Et miljøvennlig alternativ

Vi understellsbehandler alle typer kjøretøy også bobiler og lastebiler. Vi demonterer all plastdeksler før grundig vask og tørk. Sandblåser bort rusten før vi understellsbehandler. Vi utfører også Bilpleie med Drop off keramisk lakkforsegling med opp til 5 års garanti. Skinnrep. samt rust og lakkrep. Vi har leiebil. over 35 års erfaring.

Norskprodusert lanolinolje! Stopper rust, smører, og beskytter, samt miljøvennlig og effektiv!

Steen Antirust og bilpleie ble etablert 01.01.23. Vi har utviklet oss og har nye produkter og behandlinger. Det vi har valgt er bilpleie produkter fra Kenotek, Zvizzer og Mercasol. Vi har som nytt her hos oss startet og tilby Bilpleie, her kan vi tilby alt innen for bilpleie blant annet utvendig vask til full polering og innvendig Shine av bilen, vi vil også tilby voks behandling og Ceramisk Coa... Les mer