37 år som firma

Comfort Knarvik Haugland VVS

Lyngvegen 2, 5914 Isdalstø Vis kart

Comfort Knarvik VVS er den lokale rørleggeren som gir deg profesjonelle råd. Vi garanterer fagkunnskap og kontinuitet. Besøk gjerne også vår moderne baderomsbutikk, med et stort utvalg av VVS-artikler, baderomsmøbler, utstyr, rør, deler og reservedeler. Velkommen til oss i Comfort Kn...
Utvid tekst

  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • sort Mestermerket
  • Godkjent Lærebedrift
Telefon 56 35 77 90
Telefaks 56 35 20 15
E-post knarvik@comfort.as
Hjemmeside www.haugland-vvs.no

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.