Strøm mat & bar er en trendy restaurant og matbar som er et alternativ uansett tidspunkt på dagen.

Saigon Palace Restaurant er en kinesisk restaurant i Porsgrunn. Restauranten ble åpnet av vietnamesiske Loc Xuan Dinh i 2006, og har siden den gang tilfredsstilt mange kresne ganer med spennende og smakfulle retter. Velkommen til oss for en smakfull opplevelse!

J & G Folkegourmet er stedet for deg som liker god mat, laget fra bunn med ferske, gode råvarer. Vi serverer alt fra en rett, til en helaften på 5 eller flere retter. Uterestaurant på sommeren.

Jimmys restaurant & bar holder til midt i Porsgrunn sentrum og startet opp i 1998, vi har lenge vært et populært sted både for unge og eldre. Vi har matservering hele uken fram til kl 22.00 og vår meny består av alt fra salat, pasta, hamburger, biff og kylling og mange andre gode retter. Vi serverer lunsj fa kl 11.00 – 15.00. Våre hovedretter blir servert fra kl 15.00 – 22.00. Fredag og lørdag fr... Les mer

Ulovlig godt! ★ Med kjærlighet for gode burgere, alt hjemmelaga og alt digg ★ Allerede nå i Skien og Porsgrunn. Åpner snart i Larvik.

Ulovlig godt! ★ Med kjærlighet for gode burgere, alt hjemmelaga og alt digg ★ Allerede nå i Skien og Porsgrunn. Åpner snart i Larvik.

Gamle Eidsfos Kro holder til i noen av Eidsfos Jernverks gamle arbeiderboliger. Beliggende ved sydenden av Eikeren, består Gamle Eidsfos Kro av 4 koselige stuer fra litt forskjellige tidsepoker. På sommerstid er det også en fin uteservering på baksiden.

Vi tilbyr et moderne og kontinentalt kjøkken med kulinariske opplevelser for enhver smak. Menyen er mangfoldig både til lunsj og middag, og i vår toscanske vedfyrte steinovn bakes den beste italienske pizza. Hos oss legges vekt på opplevelsen. Matglede, atmosfære og service forenes og viser vei ut i de sene nattetimer.

Fantastiske Valle. Det lille tettstedet som blir så stort om sommeren. Nydelig beliggenhet med praktfull skjærgård, gjør at Valle blir til en liten juvel om sommeren. Enten du kommer med bil, båt eller sykkel er Valle verdt et besøk med dagligvarebutikken Spar, restauranter, små butikker og eget galleri. Sykkelrute 1 går igjennom Valle og videre nedover sørlandskysten. Her kan du også ta taxibåt ... Les mer