Hopp til søk

Resultat - Restaurant Troms

Siden 1833 har bygningen på Skippergata 11 vært hjemmet til mange interessante mennesker og virksomheter. Det har bl.a vært både postkontor, advokatkontor, café og skriverstue. Hagen har dessutom alltid vært et sted for Tromsø-sammenkomster. Det var også hjemmet til forfatteren Bernt Lie som skrev romanen Hildr fra hvor vi tok vårt navn.

Hyggelig café med lunch og middagstilbud. Vi er konditori og baker egne kaker for salg i disken, samt at vi leverer kaker på bestilling. Vi baker brød for salg og tar også mot bestilling på andre bakverk.

Andselv Gruppen AS

Postboks 2010, 9326 Bardufoss

Med nydelig utsikt over Målselvdalen og Istind, finner du vårt hjemmekoselige hotell midt i Bardufoss sentrum. Med kun tre minutters kjøretur fra Bardufoss Lufthavn og to timers kjøretur fra Tromsø, er Bardufoss Hotell perfekt for deg som er på reisefot. Ikke nok med det, for her er mulighetene mange. Til deg som er på jakt etter fart og spenning, finner du et drøss av aktiviteter innen kort rekk... Les mer

Overnatting på hotellrom og hytter. 4 km fra Bardufoss lufthavn. Åpen restaurant hver dag. Gode kurs og konferansemuligheter. Treningssamling. Vi tilrettelegger oppholdet slik du ønsker det. Velkommen til oss.