1

Piccoli Fratelli ligger på Jakobsli i Trondheim og daglig leder er Yavuz Selim Akdemir. Vi serverer god mat og drikke til deg og dine gjester alle dager. Ønsker du å bestille bord eller arrangere selskap kan vi hjelpe med deg. Nøl ikke med å kontakte oss om det er noe du lurer på.

2

Flott plassert ved Erkebispegården, mellom Domkirka og Nidelva. Tradisjonsrik meny og flere rom velegnet for både store og små selskaper. Vi har også en hyggelig uteservering, besøk oss i dag!

3

To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på. Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

8

restaurant på Nardo senteret! Gode kokker og herlige omgivelser som du vil like! Fri parkering & lekerom til barna. Vi har også et selskapslokale med plass til ca.20 stk.

10

Vi er et ekte familiehotell på flere måter. Et hotell for familier like mye som for par og enkeltgjester, men også et familiedrevet hotell hvor andre generasjon Fortunato driver hotellet i familiens ånd.

15

God mat, laget av våre fremragende kokker. Servert i ett av Verdals eldste industribygg fra ca 1880, det gamle kornmagasinet. Lun stemning og trivsel.

16

Talia Cafe og Bar holder til i hjertet av Verdal sentrum. Midt mellom Betty Blue og Bremseth Sport finner dere oss.,Talia er en cafe på dagtid med plass for store og små med tilrettelagt toalett med stellemuligheter og en scene som brukes som lekeplass. På kveldstid fylles lokalene med ett mer voksent publikum, og lokalene gjøres om til en bar og konsertarena. ,På menyen står lunsjer og tapasret... Les mer