Hopp til søk

Restaurant Oslo

Ser du etter en restaurant i Oslo? Pizza med familien, tapas med gode venner eller biff med kolleger? Kanskje leter du etter en restaurant for å markere og feire en spesiell begivenhet? Uansett anledning og hva du vil spise finner du i oversikten en restaurant i Oslo for dine ønsker. Finn telefonnummer, kart og nettadresse her.

Velkommen til Statholdergaarden. Bent Stiansen og kjøkkensjef Torbjørn Forster komponerer en spennende 6 retters gourmetmeny med innlagte overraskelser. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Bent Stiansen og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.

We’re a bunch of colleagues, having worked together at several restaurants, among them Restaurant Oscarsgate and Fauna. We’re altogether four co owners, working in the kitchen and the service. Bjørn Svensson, Daniel Hasvold Jung, Kine Jøndal and Matthias Bernwieser are responsible for the daily operations, and we’re also joined by a professional team.

På Teaterplassen i Oslo så finner du oss. En liten og hyggelig restaurant inspirert av den vakre øya Burano som ligger i Venezia, Italia. Den sjelfulle øya er kjent for sine fargerike hus og uformelle spisesteder. Vi tilbyr ekte italiensk mat laget med kjærlighet og stor lidenskap.

Khushi oversettes best til "glede" eller "lykke", noe som er grunnen til at vi har valgt akkurat dette navnet. Vi ønsker som en liten nabolagsrestaurant å bringe varmen, oppmerksomheten og gjestfriheten direkte fra India. Når du som gjest hos oss kommer inn, skal du kunne legge hverdagen igjen utenfor. Her legger vi til rette for noen timers reise til en verden langt herfra. Med interiør inspir... Les mer

Balkansk restaurant og kafé i Oslo med tradisjonelle retter fra Adriaterhavet.

En stor asiatisk fusion restaurant i hjertet av Nydalen med herlig utsikt over elven. Lun og hyggelig atmosfære som passer for julebord og alle typer events. Lang bar og langbord for store grupper som vil sitte for seg selv men samtidig være en del av den gode stemningen. Buss, t-bane, taxi og tog i umiddelbar nærhet.

Reservere bord ​ Enkel online booking finner du her Er dere 10 personer eller flere? Kontakt oss på post@kafeoslo.no. Lørdager er det bordreservasjoner fra kl. 17.30. Ingen bordreservasjoner på søndager. For bordreservasjon samme dag, vennligst ring oss på 21 54 85 71.