Restaurant

Leter du etter en restaurant? I oversikten kan du finne en restaurant nær deg med tilhørende kart og veibeskrivelse. Enten du ønsker pizza, pasta eller kanskje Indisk mat kan du finne en passende restaurant her.

1

Zachariasbryggen byr på deilige opplevelser i form av god mat, god drikke og live musikk. Hos oss kan du slå deg ned sammen med vennegjengen, familien eller forretningsforbindelser og nyte utsikten mot Bryggen, Vågen og Byfjorden.

2

Piccoli Fratelli ligger på Jakobsli i Trondheim og daglig leder er Yavuz Selim Akdemir. Vi serverer god mat og drikke til deg og dine gjester alle dager. Ønsker du å bestille bord eller arrangere selskap kan vi hjelpe med deg. Nøl ikke med å kontakte oss om det er noe du lurer på.

3

Kontakt oss i dag slik at vi kan lage en pakke som vil gi deg og ditt selskap en uforglemmelig opplevelse!

4

Pub og restaurant på kaikanten i Sandnessjøen. Berømt for sin 100% hjemmelagede pizza og dressinger. I tillegg til pizza serveres det ala carte meny.

5

Bambus Sushi tilbyr en stor og spennende meny som inneholder velsmakende retter fra det thailandske, kinesiske, vietnamesiske og japanske kjøkken. Vi har også skreddersydde menyer til bedrifts- eller private arrangement hos oss. Våre restauranter finnes i Oslo, Sandvika og Asker. Alle våre retter tilberedes på tradisjonelt vis, med friske råvarer som hvitløk, ingefær, chili og asiatiske krydder f... Les mer

6

Vi har levert utsøkt asiatisk mat siden 1991 laget av utvalgte, ferske råvarer av beste kvalitet. ,I vår familiedrevne restaurant kan du bestille for hele familien, forretningsmiddager, asiatisk julebord, lunsj eller du kan ringe og bestille for å ta med hjem. ,Velkommen til oss for en uforglemmelig matopplevelse!

7

Bryllup – Barnedåp – Konfirmasjon – Minnestund. Ditt selskap fra A-Å. Vi hjelper deg med alt. Selskapsmenyer, hjemmelaget , spennende tapasmenyer, koldtbord, smørbrød, kaker, kokker, servitører, selskapsoppdekking, service, blomster, etc. Vi leverer i Ryfylke og omegn. Se vår hjemmeside for referanser.

8

I Nord-Norge rår naturkreftene. Havet her bestemmer klimaet og til stor grad været, men også hva vårt kjøkken kan by våre gjester til enhver tid. Derfor er vår meny, på samme måte som havet, alltid i endring. Alltid fullspekket med nye og ferske smaksopplevelser.

9

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 150 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den... Les mer

10

Velkommen til et moderne steakhouse i 2 etasjer i flotte lokaler med utsikt over vågen. Besøk og vår bar før eller etter middagen.

11

Bryggeriet er en fin kombo av microbryggeri, pub og restaurant. Vi fremmer en Germansk meny og kjøkkensjefen tar i bruk vårt eget brygg fra Microbryggeriet i matlagingen, sammen med lokale råvarer. Nyt deilig mat og drikke sammen med utsikten over Vågen, Mathallen og Torget i våre lekre lokaler.

16

Catering fra 4 personer til arrangementer på flere hundre. Tapas- selskapsmenyer - bryllupspakker - weekendtapas. Meny- se vår hjemmeside. Vi kan også hjelpe med utstyr/servitør/kokk/transport.

17
  • http://www.pikant.no/meny/
  • http://www.pikant.no/locations
  • http://www.pikant.no/reservasj
18

Horgan`s passer utmerket til å arrangere bursdag, overraskelsesfest, vennefest, julebord, kickoff/firmafest eller lignende.

19

Hyggelig forretningshotell med alle fasiliteter, beliggenhet rett ved kollektivknutepunkt for tog, buss, taxi i Kongsberg - med direkte forbindelse til Oslo og OSL Gardermoen lufthavn hver time. For deg som ankommer med bil; stor gratis parkering med ladestasjon for elbil!

20

Bambus Sushi tilbyr en stor og spennende meny som inneholder velsmakende retter fra det thailandske, kinesiske, vietnamesiske og japanske kjøkken. Vi har også skreddersydde menyer til bedrifts- eller private arrangement hos oss. Våre restauranter finnes i Oslo, Sandvika og Asker. Alle våre retter tilberedes på tradisjonelt vis, med friske råvarer som hvitløk, ingefær, chili og asiatiske krydder f... Les mer