Restaurant

Leter du etter en restaurant? I oversikten kan du finne en restaurant nær deg med tilhørende kart og veibeskrivelse. Enten du ønsker pizza, pasta eller kanskje Indisk mat kan du finne en passende restaurant her.

1

Zachariasbryggen byr på deilige opplevelser i form av god mat, god drikke og live musikk. Hos oss kan du slå deg ned sammen med vennegjengen, familien eller forretningsforbindelser og nyte utsikten mot Bryggen, Vågen og Byfjorden.

2

Piccoli Fratelli ligger på Jakobsli i Trondheim og daglig leder er Yavuz Selim Akdemir.,Vi serverer god mat og drikke til deg og dine gjester alle dager. Ønsker du å bestille bord eller arrangere selskap kan vi hjelpe med deg.,Nøl ikke med å kontakte oss om det er noe du lurer på.

4

En stor asiatisk fusion restaurant i hjertet av Nydalen med herlig utsikt over elven. Lun og hyggelig atmosfære som passer for julebord og alle typer events. Lang bar og langbord for store grupper som vil sitte for seg selv men samtidig være en del av den gode stemningen. Buss, t-bane, taxi og tog i umiddelbar nærhet.

5

Hjertelig velkommer til Buen Restaurant & Bar. Vi tar i mot bestillinger på selskaper og arrangementer i våre lokaler før normal åpningstid. Festplassen 1. Lørenskog hus.

6

En av de to eldste restaurantene på Fiskebrygga. Uterestaurant åpen fra 1.april - 31.oktober. Se vår hjemmeside for meny. Vi driver også med catering. Velkommen!

7

Bryllup – Barnedåp – Konfirmasjon – Minnestund. Ditt selskap fra A-Å. Vi hjelper deg med alt. Selskapsmenyer, hjemmelaget , spennende tapasmenyer, koldtbord, smørbrød, kaker, kokker, servitører, selskapsoppdekking, service, blomster, etc. Vi leverer i Ryfylke og omegn. Se vår hjemmeside for referanser.

8

Hyggelig forretningshotell med alle fasiliteter, beliggenhet rett ved kollektivknutepunkt for tog, buss, taxi i Kongsberg - med direkte forbindelse til Oslo og OSL Gardermoen lufthavn hver time. ,For deg som ankommer med bil; stor gratis parkering med ladestasjon for elbil!

9

Horgan`s passer utmerket til å arrangere bursdag, overraskelsesfest, vennefest, julebord, kickoff/firmafest eller lignende.

10

Pub og restaurant på kaikanten i Sandnessjøen. Berømt for sin 100% hjemmelagede pizza og dressinger. I tillegg til pizza serveres det ala carte meny.

11

Vil du stoppe for en matbit? Prøv Norges beste kebab. Vi har også utkjøring for 60kr.

12

Bambus Sushi tilbyr en stor og spennende meny som inneholder velsmakende retter fra det thailandske, kinesiske, vietnamesiske og japanske kjøkken. Vi har også skreddersydde menyer til bedrifts- eller private arrangement hos oss. Våre restauranter finnes i Oslo, Sandvika og Asker. Alle våre retter tilberedes på tradisjonelt vis, med friske råvarer som hvitløk, ingefær, chili og asiatiske krydder f... Les mer

13

Bryggeriet er en fin kombo av microbryggeri, pub og restaurant. Vi fremmer en Germansk meny og kjøkkensjefen tar i bruk vårt eget brygg fra Microbryggeriet i matlagingen, sammen med lokale råvarer. Nyt deilig mat og drikke sammen med utsikten over Vågen, Mathallen og Torget i våre lekre lokaler.

14

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 150 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den... Les mer

15

Catering fra 4 personer til arrangementer på flere hundre. Tapas- selskapsmenyer - bryllupspakker - weekendtapas. Meny- se vår hjemmeside. Vi kan også hjelpe med utstyr/servitør/kokk/transport.

18

Flott plassert ved Erkebispegården, mellom Domkirka og Nidelva. Tradisjonsrik meny og flere rom velegnet for både store og små selskaper. Vi har også en hyggelig uteservering, besøk oss i dag!

En av de to eldste restaurantene på Fiskebrygga. Uterestaurant åpen fra 1.april - 31.oktober. Se vår hjemmeside for meny. Vi driver også med catering. Rett i Garnet eies av Fiskesalg AS. Velkommen!

19

Vi har levert utsøkt asiatisk mat siden 1991 laget av utvalgte, ferske råvarer av beste kvalitet. ,I vår familiedrevne restaurant kan du bestille for hele familien, forretningsmiddager, asiatisk julebord, lunsj eller du kan ringe og bestille for å ta med hjem. ,Velkommen til oss for en uforglemmelig matopplevelse!