Restaurant – Pizza

Har du lyst på pizza? Vi gir deg en restaurant som selger pizza der du bor. Våre leverandører kan tilby ting som italiensk pizza, calzone og take away. Finn veibeskrivelse og telefonnummer i denne oversikten. Leter du etter annen type restaurant kan du klikke her for restaurant.

1

Byens råeste leveringsgaranti på maks 35 min. Bestill Online via vår hjemmeside. Kåret til byens beste pizza to år på rad. Vi leverer nå også Taco og Fajitas. ,Pizza123 innfører en leveringsgaranti ingen i Norge kan matche. Innenfor bomringen bruker vi maksimalt 45 minutter fra bestilling til levering - ofte mye kortere. Skulle vi komme senere slår vi av hele ti kroner for hvert minutt vi er for ... Les mer

3

Du ringer vi bringer. Pizza, innbaktpizza, carne, pasta, salat, grillmeny, dessert og drikke. Kom innom vår nye pizzarestaurant i Åsane.

4

Du ringer - Vi bringer! Hurtig levering i hele Bergensområdet. Se meny på websiden vår, eller stikk innom vår koselige restaurant på Landåstorget!

5

Du ringer - vi bringer! Hurtig levering, se meny på websiden vår. Du er også hjertelig velkommen innom vår koselige restaurant i kleppevegen!

6

Er du sulten på en nystekt Pizza? Vi tilbyr utkjøring til hele Sotra. Levering Man-Tor: 1500-2130, Fre: 1500-2230, Lør: 1200-2230 og Søn: 1200-2130. Ta kontakt om du ønsker en varm lunsj, overtidsmat, mat til bursdagsfeiring elller bare er sulten på en rykende fersk Pizza. Velkommen!

9

Vi er de første som tilbyr utkjøring til hele Askøy og omegn! Levering Man-Tors:15.00-21.30, Fre 11.00-22.30, Lør 13:00 22:30, Søn:13.00-21.30, Bedrift? Ta kontakt så setter vi opp en avtale til dere. Velkommen!

10

Kom innom å kjøp en deilig rykende fersk pizza hos oss på Pizzabakeren i Ski. Vi har utkjøring i hele Ski, Langhus, Vinterbro og deler av Ås. Vi har åpnet fra 13-22 søn-> tors og 13-23 fred og lørdag. Ved større bestillinger utenom åpningstid, kontakt Anette på tlf. 90787087.,,Kom innom for å få en pizza, som faktisk SMAKER MER ENN DET KOSTER:))

11

Levering alle dager fra 13.00-23.00 innenfor 10km. (Min.bestilling kr 200,-),Gratis utkjøring ved bestilling over kr 500,-,En gang Lazio, alltid Lazio.

12

Prego er en ny café & restaurant i Bergen som holder til på Danmarksplass vis a vis Bybane-stoppet. Med utgangspunkt i lokal matkultur og gode enkle råvarer, lager vi smaksrike retter med inspirasjon fra Frankrike, Italia og Spania på en enkel og uformell måte. På Prego kan du komme og kose deg med deilige «Prego-blingser» og pastaretter til lunsj og alt fra ekte italienske steinovnsbakte pizza t... Les mer

13

God mat krever gode råvarer. Alle våre retter tar utgangspunkt i ferske, norske råvarer, og menyen vår følger årstidene. Har du lyst til å prøve noe nytt og spennende? Hva med spareribs glasert i øl og brunost-is til dessert? Eller en saftig burger med ramsløkmajones servert på ølbrød? Vi garanterer at det smaker!

14

Velkommen til vår koselige restaurant.,Sulten på fersk og smakfull pizza levert hjem eller som take away?,Best på smak og pris, du ringer vi bringer!

18

Velkommen til Da Pinocchio Pizzeria & Ristoriante- tradisjonell italiensk mat og gelato. ,Vi ønsker å gjenskape den magiske opplevelsen mange nordmenn har hatt i vår restaurant i Puerto Rico. Vil tilpasser rettene for glutenallergikere. Velkommen fo... Les mer

19

Hjertelig velkommen til Efes Pizza,, ,,Hos oss er det god mat, service og pris i fokus med et meget bra utvalg av pizza, innbakt pizza, pasta, kjøttretter, grill og desserter.,, ,,Velkommen

20

Velkommen til vår koselige restaurant.,Sulten på fersk og smakfull pizza levert hjem eller som take away?,Best på smak og pris, du ringer vi bringer!