Restaurant – Pizza

Har du lyst på pizza? Vi gir deg en restaurant som selger pizza der du bor. Våre leverandører kan tilby ting som italiensk pizza, calzone og take away. Finn veibeskrivelse og telefonnummer i denne oversikten. Leter du etter annen type restaurant kan du klikke her for restaurant.

1

Du ringer - Vi bringer! Hurtig levering i hele bergensområdet. Se meny på websiden vår, eller stikk innom vår koselige restaurant på Landåstorget!

3

SanLeo ønsker å være dagens lille høydepunkt. Vi har som mål å servere de beste retter med de ferskeste og beste råvarer. Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til en unik smaksopplevelse.

4

Vi er de første som tilbyr utkjøring til hele Askøy og omegn! Levering Man-Tors:15.00-21.30, Fre 11.00-22.30, Lør 13:00 22:30, Søn:13.00-21.30, Bedrift? Ta kontakt så setter vi opp en avtale til dere. Velkommen!

6

Er du sulten på en nystekt Pizza? Vi tilbyr utkjøring til hele Sotra. Levering Man-Tor: 1500-2130, Fre: 1500-2230, Lør: 1200-2230 og Søn: 1200-2130. Ta kontakt om du ønsker en varm lunsj, overtidsmat, mat til bursdagsfeiring elller bare er sulten på en rykende fersk Pizza. Velkommen!

7

Du ringer - vi bringer! Hurtig levering, se meny på websiden vår. Du er også hjertelig velkommen innom vår koselige restaurant i kleppevegen!

10

Prego er en ny café & restaurant i Bergen som holder til på Danmarksplass vis a vis Bybane-stoppet. Med utgangspunkt i lokal matkultur og gode enkle råvarer, lager vi smaksrike retter med inspirasjon fra Frankrike, Italia og Spania på en enkel og uformell måte. På Prego kan du komme og kose deg med deilige «Prego-blingser» og pastaretter til lunsj og alt fra ekte italienske steinovnsbakte pizza t... Les mer

11

God mat krever gode råvarer. Alle våre retter tar utgangspunkt i ferske, norske råvarer, og menyen vår følger årstidene. Har du lyst til å prøve noe nytt og spennende? Hva med spareribs glasert i øl og brunost-is til dessert? Eller en saftig burger med ramsløkmajones servert på ølbrød? Vi garanterer at det smaker!

13

Lizzi’s er kåret til Drammens beste pizza. Vi baker ferske bunner på huset hver dag og topper den med råvarer av ypperste kvalitet! Smaken du aldri glemmer!

14

Velkommen til vår koselige restaurant.,Sulten på fersk og smakfull pizza levert hjem eller som take away?,Best på smak og pris, du ringer vi bringer!

15

Hjertelig velkommen til Efes Pizza,, ,,Hos oss er det god mat, service og pris i fokus med et meget bra utvalg av pizza, innbakt pizza, pasta, kjøttretter, grill og desserter.,, ,,Velkommen

18

Endelig er Facil kebab tilbake. , Ny oppusset butikk med nye og gode meny, ikke minst barnemeny. ,Vi har student rabatt., Åpent i alle måltider, dere hjertelig velkommen hos oss

19

Byens No. 1! Rykende fersk kvalitets pizza, hjem på døren eller hent selv! Du ringer, vi bringer! Utenom ordinære åpningstider kontakt oss på: 996 19 420