Hopp til søk

Resultat - Renhold Vestfold og Telemark

Arkas AS utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter og privat personer i Vestfold. Alle former for bedriftsrenhold og vask, inkludert daglig rengjøring, gulvbehandling (skuring, boning, tepperens, impregnering av steingulv), trappevask, matteservice, vinduspuss, byggrenhold, flyttevask. Rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris.

Profesjonelle renholdstjenester for privatpersoner og bedrifter i vestfold. Prosjekt Vask AS ble dannet i 2015, men vi som eiere har over 20 års erfaring med renholdstjenester. Vi holder til i Tjølling og vårt virkeområde er primært søndre Vestfold.

Hei og Velkommen til Vi Hjelper Deg AS. Vi er godkjent av arbeidstilsynet for å selge renholdstjenester i forhold til norsk lov. Våre renholdere bærer HMS kort som er utstedt av arbeidstilsynet og som er godt synlig når de er på oppdrag for Vi Hjelper Deg AS.

HAR DU BEHOV FOR RENHOLD & HJEMMETJENESTER? M&M Renhold og Hjemmetjenester AS utfører både renholdstjenester og hjemmetjenester. Renhold: Vårt firma benyttes av både bedrifter og privatpersoner. Vi kommer gjerne på gratis befaring for å avklare ditt behov og omfanget av renholdstjenesten. Vi tilbyr: • Periodisk vask til private og bedrifter. • Nedvask av boliger og kontorer. • Nedvask ved flytt... Les mer

Vår lidenskap er godt håndverk og god kundeservice! Vi benytter det siste av teknologiske nyvinninger og har utstyret, kompetansen og metodene som er nødvendige for å tilby profesjonelt uterenhold til boliger, hytter, bedrifter og næringsbygg i Vestfold. Ta kontakt for gratis befaring og uforpliktende tilbud.