Hopp til søk

Resultat - Renhold Møre og Romsdal

Alle typer renholdstjenester. Ta kontakt for uforpliktende tilbud.

Vi skal bidra til en effektiv og enklere hverdag. La ALFA ta seg av alle servicetjenestene på din arbeidsplass eller din eiendom. Spar penger og tid. Du får én kontaktperson å forholde deg til, som leverer flere tjenester og kun én faktura. Dette bidrar til en enklere arbeidsdag og gir mange kundefordeler. Tilgang på lokal kompetanse, korte beslutningsveier, proaktiv ledelse og utnyttelse av r... Les mer

Vi vasker vinduer for en rekke bedrifter, offentlige virksomheter og i private hus

Green Services AS er blant Møre og Romsdals ledende aktører innen Facility Management tjenester. Selskapet er lokalt forankret, og har levert tjenester til store og små kunder siden oppstarten i 1995. Green Services AS er kjent for høy kundetilfredshet og for å levere tjenester av svært høy kvalitet.

Føniks vask og rens AS er et rengjøringsbyrå som holder til i Surnadal på Indre Nordmøre. Vi leverer tjenester innen de fleste typer renhold, og har eget vaskeri. Vår bedrift er godkjent for salg av renholdstjenester gjennom Arbeidstilsynets godkjenningsordning.

Ålesund Vinduspuss ble startet i 1972 av Martin Stenhaug, og har nå over 40 års erfaring. Dagfinn Abrahamsen tok over driften sommeren 2011. Selskapet har fem ansatte, og leverer tjenester til private og bedrifter i Ålesund og omegn. Vi har nærmere tusen faste kunder. Ålesund Vinduspuss tilbyr vindusvask, fasadevask, vask av skilt og andre tjenester for private og bedrifter.