Hopp til søk

Resultat - Renhold Buskerud

Wipe Renhold er best i Oslo på renhold. Vi tilbyr rengjøring, flyttevask, kontorvask og trappevask. Vår prioritering høy kvalitet på tjenestene vi leverer og rask respons på kundebehov.

Multivask tilbyr tjenester innen rentvannsanlegg, vinduspuss, flyttevask, rengjøring av bygg, hytter, hus og leiligheter. Ta kontakt i dag!

Renholdstjenester Vi driver renholdsvirksomhet for private og næringsliv. Mange års erfaring Firmaet har en multikulturell profil og ansatte med god erfaring innen renholdsfaget. Områder Vårt primærområde er Drammen og omegn, men vi tar imot oppdrag fra nærliggende områder etter avtale. Renholdsplan Arbeidet kan utføres etter avtale, det kan være både på dag, kveld, natt og helg. Kompetanse R... Les mer

Godt renhold er en viktig del av å skape en trivelig og hygienisk arbeidsplass eller hjem – ikke bare på grunn av det estetiske, men også av helsemessige årsaker. Hos Mr Renhold får du alltid den profesjonelle bistanden du ønsker av et renholdsfirma, uavhengig av type rengjøringsoppdrag.