Hopp til søk

Resultat - Reisebyrå Viken

Vi kan tilby det meste innen reise: for eksempel sydenreiser, pakkereiser, temareiser, fotballreiser, bussreiser, storbyferier, cruise, gruppeturer, kun fly, kun hotell, events, leiebiler og feiring av bryllup i utlandet.

Vi i Islandspesialisten hjelper større og mindre grupper med å planlegge program og gjennomføre en minneverdig reise til Island. Vi har bred kunnskap og lang erfaring og tilbyr deg god og personlig service.

Vi gjør det enkelt for deg å finne riktig reise. Berg-Hansen representerer både turoperatører, flyselskaper, hoteller, charter og cruise. Gjennom vår kompetanse gir vi råd og hjelp for å innfri dine forventninger til jobbreise, gruppetur og ferietur.

Profesjonell arrangør av skreddersydde firmaturer og eventer i inn- og utland for grupper fra 20 personer. Vi streber etter å finne den optimale løsningen for deg og dine kolleger innenfor deres rammer, og sørger for et sømløst arrangement. Vår visjon er ikke å bli størst, men å alltid ha fornøyde kunder!

Vi kaller oss næringslivets turoperatør. Vi mener det er viktig å kombinere ideer fra forskjellige deler av bransjen for deretter å tilpasse til andre reisemønstre. I Expert Reiser gjør vi denne opplevelsen enklere for deg enten du skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie! Det skal lønne seg å være kunde hos oss!

Vi er et bussfirma og turoperatør på Hønefoss med flybuss til Gardermoen, 7 turbusser og vi arrangerer reiser i hele Norge og Europa med buss og fly for grupper. Vi startet i 1990. Vi har et nytt prosjekt vi kaller Innlandets Perler, som sender grupper ut på tur til perlene i det vi kaller innlandet. Hotel og attraksjoner med sjel i veggene. www.innlandets-perler.no

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.

Akershus Reiselivsråd

Sør Gardermoen kultur og næringspark, 2060 Gardermoen

Reisebyrå – Gardermoen