• Regnskapsbyrå Skien (41)

SAGA Business Partner hjelper små og mellomstore bedrifter til økt effektivitet og bedre lønnsomhet. Hos oss møter du mennesker med et genuint ønske om at din virksomhet skal lykkes. Gjennom tett kontakt og oppfølging skaper vi grobunn for et godt samarbeid og sterke resultater. Med høy faglig kompetanse og stort engasjement får du råd og hjelp innen økonomi, regnskap, skatt og finans.

Rising Regnskap AS har som formål å selge regnskapstjenester til alle type næringsdrivende. Vi holder til i lett tilgjengelige lokaler på Rising i Skien. Våre kunder er fordelt på både aksjeselskap, ansvarlige selskap og enkeltpersonforetak.

Bjørn Håkonsen AS holder til i egne lokaler på Kjørbekk i Skien. Byrået ble startet i 1989 og har siden den gang opparbeidet seg en bred og solid erfaring og har i dag klienter fra en del forskjellige næringer. Vi legger stor vekt på personlig service og at våre klienter skal føre seg trygge. Dette tror vi at vi oppnår ved et nært og godt samarbeid, samt at våre produkter skal være lett forstålig... Les mer

Vi benytter moderne dataprogrammer og IT løsninger og kan bl.a. tilby; Føring av regnskap, utarbeiding av regnskapsrapporter, utarbeiding av MVA-oppgaver, budsjettering, årsoppgjør og ligningsoppgaver.