1

Kompetent, engasjert, fleksibel og seriøs. Ledende fagmiljø med fokus på kundelønnsomhet gjennom effektive løsninger og høy kvalitet. Ring oss nå!

2

Vi utfører regnskapstjenester for alle typer virksomheter uavhengig av organisasjonsform og bransje. Vår visjon er å kunne tilføre deg som kunde en merverdi.

3

Ajourført regnskap tilgjengelig når du vil og hvor du vil. Rådgiving og effektive løsninger innen regnskap, lønn og faktura. NRI skal gjennom kontinuerlig oppdatering, nøyaktighet og entusiasme hjelpe sine kunder med oppgaver som naturlig faller under de økonomiske sidene av kundens virksomhet. Vi tilbyr også skybaserte regnskapsløsninger. Vår visjon er å hjelpe våre kunder til å jobbe effektivt ... Les mer

5

Tandem er en leverandør av tjenester innenfor fagområdene økonomi og lønn. Selskapet ble etablert i 1988 og er lokalisert på Høvik rett utenfor Oslo. Selskapet opererer som en selvstendig enhet innenfor OBOS-konsernet og har en bred og variert kundeportefølje. Hovedvekten er små- og mellomstore private virksomheter fra både inn- og utland som betjenes av 30 ansvarsfulle medarbeidere.

6

Søgne Økonomiservice ble etablert høsten 1996 og har hele tiden hatt sitt tilhold i Søgne Kommune. Vi betjener kunder i hele landsdelen, men de aller fleste er hjemmehørende i Søgne, Songdalen og Kristiansand. For tiden er vi 5 ansatte.

8

Økonomiforum er et ledende, autorisert regnskapsførerselskap med fokus på fagkompetanse og teknologi.

10

Økonomiforum er et ledende, autorisert regnskapsførerselskap med fokus på fagkompetanse og teknologi.

12

Oppdatert regnskap er viktig. Hos EVER er regnskap ferskvare og du har løpende oppdaterte rapporter i våre skybaserte regnskapssystemer. Med fast regnskapsfører på laget får du de beste forutsetninger for god økonomistyring uansett størrelse på bedriften din. Du kan være trygg på at regnskapet er av høy kvalitet. Alltid.

13

Vi er et autorisert regnskapsførerselskap.Medlem av Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening.Vi er totalleverandør av administrative tjenester

14

Namdalseid Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap som har lang erfaring i bransjen.

15

Kompetanse Regnskap AS er et autorisert Regnskapsbyrå. Vi tilbyr tjenester innen økonomi og regnskap. Vi holder til på Stabekk i Bærum.

17

Økonomiforum er et ledende, autorisert regnskapsførerselskap med fokus på fagkompetanse og teknologi.

18

Vi leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer. Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling.

19

KADA Regnskap AS er et regnskaps- og rådgivningsfirma for mindre og mellomstore bedrifter og organisasjoner samt selvstendig næringsdrivende. Vi konsentrerer oss om å dekke seriøse kunders behov for økonomisk styring og rapportering samt tilhørende rådgivning.