1

Vi utfører regnskapstjenester for alle typer virksomheter uavhengig av organisasjonsform og bransje. Vår visjon er å kunne tilføre deg som kunde en merverdi.

2

Kompetent, engasjert, fleksibel og seriøs. Ledende fagmiljø med fokus på kundelønnsomhet gjennom effektive løsninger og høy kvalitet. Ring oss nå!

3

Byggforvaltning AS ble etablert i 1979. Våre arbeidsområder omfatter de fleste sider innen eiendomsforvaltning, eiendomsmegling, regnskap ogrådgivning innenfor fast eiendom.,,Regnskap - boligrelaterte eiendommer,,Det enkelte boligselskap/sameie har forskjellige behov. Enkelte av våre oppdragsgivere ønsker kun ekstern håndtering av økonomi. Derfor utfører vi, hvis ønskelig, kun regnskapsførsel.

4

Ajourført regnskap tilgjengelig når du vil og hvor du vil. Rådgiving og effektive løsninger innen regnskap, lønn og faktura. NRI skal gjennom kontinuerlig oppdatering, nøyaktighet og entusiasme hjelpe sine kunder med oppgaver som naturlig faller under de økonomiske sidene av kundens virksomhet. Vi tilbyr også skybaserte regnskapsløsninger. Vår visjon er å hjelpe våre kunder til å jobbe effektivt ... Les mer

7

Økonomiforum er et ledende, autorisert regnskapsførerselskap med fokus på fagkompetanse og teknologi.

8

Søgne Økonomiservice ble etablert høsten 1996 og har hele tiden hatt sitt tilhold i Søgne Kommune. Vi betjener kunder i hele landsdelen, men de aller fleste er hjemmehørende i Søgne, Songdalen og Kristiansand. For tiden er vi 5 ansatte.

9

Oppdatert regnskap er viktig. Hos EVER er regnskap ferskvare og du har løpende oppdaterte rapporter i våre skybaserte regnskapssystemer. Med fast regnskapsfører på laget får du de beste forutsetninger for god økonomistyring uansett størrelse på bedriften din. Du kan være trygg på at regnskapet er av høy kvalitet. Alltid.

11

Økonomiforum er et ledende, autorisert regnskapsførerselskap med fokus på fagkompetanse og teknologi.

13

Grongstad Regnskap AS og Grongstad Revisjon AS ble etablert i 1992.,Vi har målsetting om å tilby tjenester av høy kompetanse innen våre,fagfelt.,Våre hovedtjenester er : regnskap, rådgivning og revisjon.

14

Kompetanse Regnskap AS er et autorisert Regnskapsbyrå. Vi tilbyr tjenester innen økonomi og regnskap. Vi holder til på Stabekk i Bærum.

15

Dahl & Kielich Økonomibistand AS er et lite regnskapsbyrå beliggende sentralt på Åssiden i Drammen. Det er gratis parkering rett utenfor døren. Vi har lang erfaring med faget og tilbyr en personlig og fagmessig god tjeneste overfor våre kunder. Vi utfører oppdrag både inne på kontoret og ute hos kunder. Ute hos kunder bruker vi kundens egne datasystemer og utstyr. Vår kundegruppe består av små og... Les mer

17

Veletablert regnskapsbyrå med lang fartstid. Rask, personlig og profesjonell service. Kontoret holder til på Rygge.

Gardermoen Regnskap AS utfører regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter.

19

Namdalseid Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap som har lang erfaring i bransjen.