Hopp til søk

Resultat - Personlig tjenesteyting

Vi i BPA Nord ønsker at alle i landsdelen skal få være helt sjef i sin egen hverdag. Siden 2014 har vi gjennom Privat Omsorg Nord tilbudt denne tjenesten i nordnorske hjem. Da etterspørselen etter våre tjenester har økt betydelig de siste årene, har vi valgt å etablere oss i en helt egen BPA-drakt, nemlig BPA Nord AS. Velkommen til oss!

LITT OM OSS Vi er en barnehage for hunder. Bisken Barnehage holder til på en helt fantastisk plass, kun 4 minutter unna av og påkjøring til E-18 retning Oslo/Drammen. Rett ved Hegg skole i Lierbyen, på baksiden av Frantz Hegg Gartneri finner du oss. Påmelding eller spørsmål, på mail til post@biskenbarnehage.no , ved å ringe 97097024 eller ved å legge igjen henvendelse på nettsiden. Du kan også n... Les mer

AWD Tjenestehund AS ble etablert i 2015 av Isabell Befring Njøten og Raymond Njøten. Vi har over 15 års erfaring med tjenestehunder. I motsetning til andre som driver med spesialsøk, er hundene våre godkjent på kun én lukt. Dette øker treffsikkerheten på markeringene hundene gjør, vi vet nøyaktig hva de markerer på. Dette sikrer mer pålitelige og nøyaktige markeringer fra våre hunder.

8 Sameiet Ovenbakken 2 -

Postboks 385, 1301 Sandvika