Hopp til søk

Hva vil du bruke året ditt på? Fordyp deg i noe du brenner for, eller prøv noe nytt, på verdens frieste skoler.

Digitale Medier 1881 AS er ansvarlig for alle de annonsørfinansierte løsningene under merkevaren 1881. Løsningene er tilgjengelige via web og mobile applikasjoner (apps). Totalt sett ligger trafikken på ca. 1,5 millioner unike brukere hver eneste uke fordelt på 1881.no og apps, og er med dette en av Norges største nettkataloger. Med over 100.000 oppdateringer daglig, regnes databasen til 1881 for... Les mer

Opplysningen 1881 AS leverer brukerbetalte opplysningstjenester via telefon, SMS og app og er Norges originale, største og fremste formidler av person- og bedriftsinformasjon. Opplysningen 1881 har i 140 år levert opplysninger om telefonnummer, navn og adresser og merkevaren har svært høy kjennskap i Norge.

Opplæringskontoret for tømrerfaget ble etablert av Bygg- og Tømrermestrenes Forening i 1967. Kontoret var landets første opplæringskontor, og ble startet fordi mange av medlemsbedriftene vegret seg for ansvaret ved å ansette lærlinger, især i tider med liten og usikker ordrereserve.